featured
Debitum Network

Değerlendirmede 10 üzerinden 10 alan Debitum Network Kripto Para Haber Özel Röportajı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Küçük İşletmelere mikro Finans desteği sağlamak amacıyla blockchain teknolojisini kullanan Debitum Network kurucularından Martins Liberts ile keyifli bir görüşme gerçekleştirdik. Kripto Para Haber Debitum Network Özel Röportaj’ını sizlerle paylaşıyoruz.

 

Sayın Liberts Merhaba. Sizi Tanıyabilir miyiz? Debitum Network Hangi Amaçla ve Nerede Kuruldu?

 Merhaba öncelikle kendimi tanıtayım. Adım Martins Liberts. Debitum Network kurucu ortaklarındandım. Debitum Network Limited isimli şirketimiz  Cebelitarık’ta kurulu olup çekirdek ekibimiz Vilnius / Litvanya merkezlidir. Geleneksel olarak yönetilen merkezi oluşumlar (quasi-p2p platformları) bir katmandır. Bankalar, kredi birlikleri, girişim sermayesi, melek yatırımcıları ve diğer kurumlar başka bir katman. KOBİ’leri finanse etmek için karma bir çözüm sunan, KOBİ kredilendirmesi alanında ilk kez güvene dayalı merkezi olmayan ekosistem olacağımıza inanıyoruz.

 

 

Debitum Network’ün Teknik Yapısı ile ilgili Bilgi Verir misiniz?

Github üzerinden yayınlanıyoruz. github.com/Debitum linkinden ulaşabilirsiniz.

Güvenlik açısından ICO’dan sonraki tüm paralar Multi Signature cüzdanında tutulacaktır. Ayrıca prototipimizi de oluşturduk. https://demo.debitum.network/#/login ziyaret edebilirsiniz.

 

ICO Süreci Planlamasını  Nasıl Yaptınız?

Token satışı ile ilgili tüm detayların belirtildiği White Paper (goo.gl/k5Lw7w) dokümanımız hazır. Ayrıca ikinci Token Generation Event (TGE) ile ilgili bilgiye buradan (goo.gl/YVmcG3) ulaşabilirsiniz.

 

Toplam Token arzımız 400 milyon adettir.Genel Satışı (crowdsale) A ve B grubu olarak ayırdık :

A Grubu, 4.000 ETH’de kapanacak ve hemen yatırım yapanlar %30 bonus kazanma şansı olacak. Bu süreç, 7 Aralık Perşembe günü Saat 3 PM (GMT) gerçekleşecek.

B Grubu, 46,000 ETH ile sınırlandırılmıştır ve 25 Ocak 2018 Perşembe günü gerçekleşecektir.

 

İrtibat Detaylarınız Var Mı?

E-posta adresim : [email protected]

Ekibimiz ve kurucularımız şahsen bizzat Telegram ile ilgili sorularınızı cevaplıyorlar (https://t.me/joinchat/G6KFmURKsu0FIfJetJ3mOA).

 

Sosyal Medya Linklerimiz ise:

facebook: https://www.facebook.com/DebitumNetwork

twitter: https://twitter.com/DebitumNetwork

linkedin: https://www.linkedin.com/company/24999208/

blog: https://blog.debitum.network/

bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2321064.0

 

 

Son Olarak Kurumsal Kimliğiniz, Başarılarınız ve Hedefleriniz ile İlgili Bilgi Almak istiyorum?

Ekibimizden başlamak istiyorum.  Çekirdek ekibimiz INNTEC’den Baltık Ülkeleri’ndeki en yenilikçi BT şirketlerinden ve Fintech şirketi DEBIFO’dan geliyor. Debitum Ağı’nı küresel ölçekte başarılı bir şekilde başlatmak için, bölge bazında başlatmak zorundayız (kurulum işlemleri, hedeflenen taraflara ulaşma, pazarlama kampanyası yürütme, temsilci ekipleri kurma vb.). Şirketimiz Cebelitarık’ta kurulu ve Avrupa’daki alternatif finans sektöründe önemli tecrübeye sahip olduğundan, öncelikle Avrupa’da Debitum Ağı operasyonları yapacağız. Avrupa üzerinden Ortadoğu, Güneydoğu Asya, Güney Amerika, Orta Amerika ve Afrika’nın bazı bölgelerine geçeceğiz.

 

Teknik bilgimiz oldukça iyi ayrıca ekibimiz uluslar arası konferansları sürekli takip ediyor ve katılım gösteriyor. En son Cebelitarık’ta düzenlene ICO yarışmasında ödüller kazandık. Aylık ICO değerlendirmesi yapan Cliff High tarafından ,10 üzerinden 10 aldık.

Cebelitarık, Stockholm, Kiev, Santa Monica, New York, Davos, Paris konferanslarında bulunduk. ICO alanındaki değişiklikleri izliyoruz, son günlerde topluluk geribildirimi ve piyasa durumu nedeniyle ICO yapımızda değişiklik yapıldığını açıkladık: blog.debitumnetwork linkinden gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz.

 

 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin