Büyük değer kaybeden kripto para projeleri
Büyük değer kaybeden kripto para projeleri

İşte yüzde 99’un üzerinde değer kaybeden kripto paralar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

2018’in uzatılmış ayı piyasasıyla, sayısız kripto para yıl sonu yüksek oranlardan büyük kayıplar gördüler. Bu kripto paraları yüksek fiyattan satın alan talihsiz yatırımcılar için, 70, 80, 90 oranlarında kayıplar yaygın. İşte yüzde 99’un üzerinde değer kaybeden kripto para projeleri…

Büyük değer kaybeden kripto para projeleri

  1. Nitro (NOX)

Nitro, hiçbir şekilde büyük bir proje değil, ancak evrensel oyun parası 2017 sonlarında elde ettiği ICO’lar ile 2,5 milyon ABD dolarına ulaştı. Piyasalar tam olarak boğa piyasasına girerken, NOX 13 milyonun altında bir piyasa değeri ile token başına 1,27 ABD doları seviyesinden işlem görüyordu. Sadece birkaç gün sonra sert bir şekilde NOX düşmeye başlar.

Kripto para henüz düşmeyi bırakmadı. NOX Eylül ayında, 45.000 dolarlık bir piyasa değeri ve yaklaşık %99,6’lık bir birikmiş zarara karşılık, tüm zamanların en düşük seviyesi olan 0,0045 ABD doları seviyesine ulaştı.

  1. ChainCoin (CHC)

ChainCoin belki de ilk büyük popüler pump örneğiydi. 2015 yılından bu yana sıfıra yakın bir değere sahip olan CHC, Haziran ve Temmuz 2017’de popüler Youtuber’lar tarafından büyük bir düşüşle karşılandı. 14 Temmuz’da ChainCoin, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 7.00 ABD dolarına yaklaşık 100 milyon dolarlık bir piyasa değeriyle ulaştı. Sadece on gün önce, ChainCoin 1 milyon doların altında değerlendi.

Ünlü CHC pump’ı neredeyse başladığı kadar hızlı sonlandı. Ertesi gün, CHC %75 düştü ve ayın sonunda kripto parayı 7 dolar seviyesine yakın satın alanlar %90 üzerinde kayıplar yaşadı. Bugün, ChainCoin 0,05 dolardan işlem görüyor ve piyasa değeri 800.000 ABD dolarının altında. Kripto para bugüne kadar yaklaşık %99,2’lik bir kayıp yaşadı.

  1. Experience Points (XP)

İşte tepeden düşen başka bir oyun parası. Bu kripto parayı yüksek fiyattan satın alanlar şimdi ne yapacaklarını düşünüyorlar. Çünkü Experience Points, ciddi kayıplar verdi. XP şu anda yaklaşık 5 milyon dolarlık bir piyasa değerini elinde tutuyor. Kripto para bugüne kadar yaklaşık %99,5 oranında bir kayıp yaşadı. Bu kripto para projesi sektöre iddialı şekilde girmişti ancak fiyatı hala düşmeye devam ediyor.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin