DeFi tokenleri uçuşa devam ediyor! En çok yükselenler hangileri?
DeFi tokenleri uçuşa devam ediyor! En çok yükselenler hangileri?

DeFi tokenleri uçuşa devam ediyor! En çok yükselenler hangileri?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Merkezsiz finans (DeFi) alanında çeşitli projelerde kilitlenen toplam değer 35 milyar doları aştı. Aynı zamanda, son 24 saat içinde, Chainlink için tüm zamanların en yüksek seviyesine; Aave, Maker, Synthetix, Compound ve daha fazlası ise çift haneli yükselişler gördü.

Toplam kripto para piyasa hacmi ile DeFi de rekor kırdı

Toplam kripto para piyasası değeri, bugün 1,170 trilyon doların üzerinde tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı ve DeFi paraları da bu gelişmenin bir parçasıydı.

Başlangıç ​​olarak, en çok kullanılan oracle ağının yerel kripto para birimi LINK, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 27 doların biraz üzerinde yeni bir ATH kaydetti. Bu, 24 saatlik bir ölçekte %9’luk bir artıştan sonra mümkün oldu. Ayrıca LINK, 12 dolardan işlem gördüğü yılın başından bu yana %120 arttı.

Merkezsiz kredi platformu ile aynı adı taşıyan yerel token Aave, dünden bu yana %15 artışla 520 dolara yükseldi. Ayrıca, yakın zamanda yeniden markalanan kripto para Salı’dan bu yana %85 ve yılın başından bu yana neredeyse %500 daha yüksek.

Maker ve 0x şov yapıyor

Synthetix ve Compound, 24 saatlik bir ölçekte %20 artışla sırasıyla 22 ve 533 dolar oldu. Haftalık ölçekte ise, Compound %116 gibi büyük bir artış gösterdi.

Maker ve 0x ise DeFi şovunda başı çekti. MKR, bir günde %75 ve haftada %110 artarak 3.000 dolar ile tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Sadece referans için, MKR 2021’in başında 560 dolardan işlem gördü.

ZRX’in fiyatı %130 artarak neredeyse 2 dolara yükseldi. Varlık, geçtiğimiz yedi günde %225’ten fazla arttı ve Ocak 2018 ATH’si olan 2,50 dolara yaklaştı.

Uniswap’in yönetişim tokeni UNI dünden bu yana biraz düşmesine rağmen, son zamanlarda 21,5 doların üzerinde yeni bir fiyat rekoruna ulaştı.

Bu yazı ilk olarak Cryptopotato’da yayınlanmıştır


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin