DeFi tokenleri uçuşa devam ediyor! En çok yükselenler hangileri?
DeFi tokenleri uçuşa devam ediyor! En çok yükselenler hangileri?

DeFi tokenları Bitcoin fiyatı ivme kazanmaya çalışırken piyasayı yukarı çekiyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – DeFi tokenları, AAVE, Maker ve Compound’un en iyi kredi protokolleri tüm zamanların en yüksek seviyelerini belirlediği için merkez sahneye çıkıyor.

DeFi tokenlarından hamle

Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) fiyatları gün boyunca yatay işlem gördükçe, birkaç DeFi token fiyatlarının 4 Şubat’ta kırılma yaşandığı görüldü.

DeFi sektörüne nüfuz eden genel yükseliş eğiliminin yanı sıra, büyük yatırımcıların blockchain teknolojisinin ve DeFi’nin faydalarını öne süren olumlu yorumları, sektör genelinde duyarlılığı artırıyor gibi görünüyor.

Şu anda, Bitcoin fiyatı hala 38.000 $ seviyesini geri kazanmak için mücadele ediyor ve analist Marcel Pechman’a göre, en iyi traderrlar, BTC’nin 3 Şubat’ta 38.000 $’a yükselmesiyle short pozisyonlarına geçmiş olabilir.

Elon Musk, “DOGE” tweet’i, Dogecoin’i (DOGE) %48’lik bir ralliye 0,054 $’a gönderen keskin bir hacim artışıyla sonuçlanırken tekrar dalgalar yarattı. XRP fiyatı da %12.45 ile 0.4365 $’a yükseldi.

Universal Market Access (UMA), fiyatının %158 oranında patlayarak şu anki 33,13 $’lık değerine düzelmeden önce 44,25 $’da yeni bir tüm zamanlar rekoruna ulaştığını görüldü. Merkezi olmayan borsa likidite sağlayıcısı 0x (ZRX) de %70 artışla 1,35 dolardan yeni bir 2021 zirvesine yükseldi.

DeFi borç verme platformları AAVE, Compound (COMP) ve Maker (MKR), fiyatları sırasıyla %46.68,%36.6 ve %22.69 artarak tüm zamanların en yüksek seviyelerini belirledi.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin