DeFi piyasasının yeni yıldızı: Terra
DeFi piyasasının yeni yıldızı: Terra

DeFi piyasasının şahlanan atı “roketliyor”! Sert büyüme gördü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Terra, kilitlenen toplam değer açısından ikinci en büyük akıllı sözleşme platformu haline geldi. Defi Llama tarafından sağlanan verilere göre Terra’nın TVL’si 16,6 milyar dolara ulaşarak Binance Smart Chain’i geçti.

Terra’nın TVL’si son 24 saatte %19,46 büyüyerek rakiplerinin önüne geçti.

UST algoritmik stabilcoin aracılığıyla düşük volatil getiriler elde etmeyi sağlayan bir tasarruf protokolü olan Anchor, 7,14 milyar dolar değerinde kilitli değerle Terra ağındaki en popüler protokol olarak dikkat çekiyor.

Liquid stake protokolü Lido ve merkezsiz borsa Terraswap sırasıyla ikinci ve üçüncü sırada yer alıyor. Otomatik piyasa yapıcı Astroport da aynı zamanda milyar dolarlık bir protokol.

Diğer iki popüler akıllı sözleşme platformu olan Solana ve Avalanche, TVL’de sırasıyla 11,92 milyar dolar ve 11,84 milyar dolar ile Terra ve Binance Smart Chain’in gerisinde kalıyor.

LUNA’nın büyük rallisi

Kripto para piyasası durgunluk içindeyken, Terra ağının yerel tokeni LUNA geçen hafta %22 arttı.

27 milyar doları aşan piyasa değeriyle LUNA en büyük 9. kripto para birimi olmaya devam ediyor. Avalanche (AVAX) ise 10. sırada.

Hibrit Blockchain Decred’in yerel tokeni DCR şu anda CoinMarketCap’te ilk 100’e yeniden girmesine izin veren bir %52,73 fiyat artışıyla adeta şov yapıyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin