Yeni bir ankete göre DeFi piyasası patlamaya hazırlanıyor olabilir! Kurumlar akın akın geliyor
Yeni bir ankete göre DeFi piyasası patlamaya hazırlanıyor olabilir! Kurumlar akın akın geliyor

DeFi patlaması: Binance DeFi endeksi rekor kırdı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Toplam kilitli rakam 25 milyar dolara ulaşırken Binance’in DeFi Endeksi tüm zamanların en yüksek rekorunu kırdı. Bütün bu gelişmeler DeFi alanının büyümeye devam ettiğini gösteriyor.

Merkezi olmayan finans sektörü, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 24 milyar doların üzerinde kilitli olarak büyümeye devam ediyor. Buna bağlı olarak sayısız DeFi odaklı kripto paranın performansını ölçen Binance DeFi Bileşik Endeksi de bugün yeni bir ATH’ye işaret etti.

Binance DeFi endeksi yeni zirvelerde

Ağustos 2020’de piyasaya sürülen DeFi Bileşik Endeksi, şirketin “standartlaştırılmış bir yol” olarak tanımladığı şekilde DeFi varlıklarının “bir sepetinin” performansını izleyip ölçüyor.

Binance DeFi Bileşik Endeksinin, önde gelen borsada listelenen DeFi tokenlarını takip ettiğini ve Tether (USDT) cinsinden ifade edildiğini belirtmek gerekiyor.

Endekste en büyük paya sahip kripto paralardan bazıları LINK (%14), YFI (%7,5), MKR (%7), Uni (%6,5), AAVE (%6), SNX (% ) ve COMP’dur. (%4.8). Doğal olarak, çoğu DeFi tokenının fiyatları son zamanlarda patladığından, endeks de patlama yaptı.

Endeks, bugün erken saatlerde, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 1.261,5 dolara sıçradı. O zamandan beri biraz geri çekilerek 1.230 $’a gerilemiş olsa da, bu Pazartesi çöküşü sırasında geçen haftanın en alt seviyesinden hala %70’lik bir artışa işaret ediyor.

Binance DeFi Composite Index Price Performance. Source: Binance

Yeni bir rekor: 24 milyar doların üzerinde kilitli rakam

Çeşitli DeFi projelerinde kilitlenen toplam değer, sektörün büyümesinin bir başka göstergesi. Bu satırları yazarken, 24,57 milyar dolarlık yeni bir rekor kırıldı.

Bu tutar, merkezi olmayan borç verme ve borçlanma platformlarında akıllı sözleşmelerde kilitlenmiş tüm kripto para varlıklarının dolar bazında eşdeğerini temsil ediyor.

Total Value Locked In DeFi Projects. Source: DeFiPulse

Bu haber ilk defa cryptopotato’da yayınlanmıştır


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin