DeFi endüstrisinin yeni yıldızı Nimbus Antalya'da kripto severlerle buluşuyor
DeFi endüstrisinin yeni yıldızı Nimbus Antalya'da kripto severlerle buluşuyor

DeFi endüstrisinin yeni yıldızı Nimbus Antalya’da kripto severlerle buluşuyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Türkiye her geçen gün Blockchain dünyasının merkezinde yer almakta. Son yıllarda ülke, Blockchain ve kripto para birimi inşa etmek için dünyada cennet olmak için elinden gelenin en iyisini yaptı. Sonuçlar, Türklerin kripto para birimlerini diğer Avrupa ülkelerindeki insanlardan daha sık kullandığını ve yatırım yaptığını gösteriyor. Beklendiği gibi, Big Shark Türkiye’yi favori kripto para birimi destinasyonlarından biri olarak seçti.

İstanbul, üst üste üç yıl boyunca bölgedeki en büyük kripto para birimi ve Blockchain konferansına ev sahipliği yaptı. Dünyanın her yerinden binlerce kişi uluslararası “İstanbul Blockchain Ekonomi Zirvesi” ne uçtu ve milyarder Tim Draper’ın yanı sıra IOTA’nın kurucu ortağı Serguei Popov da dahil olmak üzere sektörün en ünlü isimlerinden bazılarıyla şahsen tanıştı.

Bu tür toplantılar her zaman en son teknolojik gelişmeleri dünya ile paylaşmak ve mevcut alanın / ürünlerin performansını iyileştirmenin yollarını tartışmak için ana kaynak olmuştur. Buna karşılık, bazı katılımcılar bunu ilginç yatırım fırsatları bulmak ve blockchain alanı hakkında sağlam bir anlayışa sahip olup olmadıklarını değerlendirmek için kullanıyor.

Ne yazık ki koronavirüs devreye girdiğinde her şey alt üst oldu. Vatandaşlarını korumak için çoğu ülke sınırlarını kapattı ve tüm faaliyetler çevrimiçi kanalları seçti. Tabii ki aynı değil ama sonunda her şey dengelenmeli. Peki, tahmin et ne oldu? Zaman geldi: Bu Perşembe (8 Nisan), Akdeniz kıyısındaki en büyük Türk şehri olan Antalya, Rixos’un merkezinde bir blockchain dalgasına ev sahipliği yapacak.

Hiç şüphe yok ki burası tüm kripto meraklıları, blockchain kurucuları, yatırımcılar ve BT uzmanları için doğru yer. Diğer bir deyişle, Antalya bu Perşembe günü kripto para birimi endüstrisinde sıcak bir nokta haline geldi. Elbette bu iyi bir yöntem. Açılış konuşmacısı, gelire dayalı bir dApp’ler ekosistemi olan Nimbus’ın CEO’su olacak. Nimbus platformu hala nispeten genç olmasına rağmen, halihazırda 50.000’den fazla kullanıcısı olan büyük bir topluluğa sahiptir. Kripto meraklıları, bir bütün olarak Nimbus’ın olasılığı konusunda iyimserler. Stop-Shop, dört NNimbus dApps-IPO katılımı dApp, Peer-to-Peer Lending & Borrowing dApp, Crowdfunding dApp ve Crypto Arbitraj-Trading dApp’den oluşuyor.

Nimbus CEO’su Jorge Sebastiao, Blockchain ve Dijital varlık sektöründeki en son gelişmelerle ilgili bir güncelleme sağlayacak.

Özetlemek gerekirse:

Avrupa, Asya ve BDT’den 14 influencer

2 panelli tartışmalar

8 saat boyunca faydalı içerik

Fuarda 30 tanıtım standı

İçecekler ve atıştırmalıklar içeren 3 etkileşim salonu

1 benzersiz kostüm sonrası parti gösterisi!

Konular da şöyle olacak

2021’in kripto ticareti

Günümüz dünyasında blockchain projelerine yatırım yapmak

Yeni trendler: Defi, kitle fonlaması ve token satışı

Madencilik (2021)

Bazı ülkelerde kripto para düzenlemesinin yasal yönü.

Modern dünya için merkezi olmayan çözümler

Ve Blockchain ve kripto ticareti eğitim programları

Hiç şüphe yok ki, dostça bir tavsiye duyarsanız katılmanız gereken etkinlik budur, çünkü bu alandaki başarının sırlarından biri güncel kalmaktır.

Nimbus hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyenler için ekosistem, klasik IPO katılımına, tohum finansmanına, P2P kredilerine, vb. dayalı olarak 15 kullanıcı ödül akışı oluşturabilir. Kullanıcılar, NBU, Nimbus yardımcı tokenı ve GNBU aracılığıyla bu işlevlerden yararlanabilir. 50.000 aktif kullanıcısı ile Nimbus, her zamankinden daha hızlı büyüyen bölgelerde yüksek kar sağlayan, hızla büyüyen alternatif bir üründür.

Nimbus, 2019 yılında kuruldu ve 2020’nin sonundan beri merkezi olmayan uygulamalarda öncü oldu. NBU token ihracı şok edici ve piyasa değeri, ihraçtan sonraki iki gün içinde 35 milyon ABD dolarına ulaştı.

Şimdi, 2021, UniSwap’te alım satım yapan Nimbus DAO, GNBU için yönetişim tokenı ile Nimbus için 12 ay gibi bir zaman görünüyor. Dahası, en önemli Kuzey Amerika envanter ticaretinde Nimbus’ın listesinin mevcut açıklaması, ağa ekstra heyecan verdi. Kuruluş ayrıca Mayıs 2021’de ortaya çıkması için dApp’ler, P2P Borsası ve Borç Verme-Borç Alma dApp’ın yakında piyasaya sürülmesini de başlattı.

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin