Şok! Borsa kripto delisti planlıyor, listede önemli varlıklar var

DeFi çöküşüne rağmen, Asyalı kripto borsası yeni bir yatırım fonu açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 2019-2021 arasında piyasada DeFi rüzgarı esmişti. Piyasada önemli projeler hem hacim  hem token olarak yükselişe geçmişti. Son Çin yasaklarında da insanların DeFi borsalarına yönelmesiyle dYdX gibi piyasaya yeni giriş yapan projenin parlamasını sağlamıştı. Ancak şimdi işler tersine döndü.

Kriptodaki depremi hisseden merkeziyetsiz finans sistemi çöktü. DeFi çöküşünün yaşanması yatırım yapanları da negatif anlamda etkiledi. Fakat bu olumsuzluklara rağmen önde gelen kripto borsası yatırım fonu açıkladı.

Kripto borsası Huobi Global’den DeFi atağı

Kripto borsası Huobi Global, yaklaşmakta olan Blockchain, Web3 ve DeFi projelerine yatırım yapmayı amaçlayan yeni bir risk sermayesi kolu başlattı. Bu risk sermayesinin bütçesi ise 1 milyar dolar olarak açıklandı.

Kripto borsası konuya ilişkin bir açıklama yaptı. Tüm projeleri kapsayacak bir fonlama ile ilgili önemli bilgiler verdi. Yaptığı açıklamada, fonu Ivy Blocks olarak adlandırdı. Ivy Blocks yönetim altında 1 milyar doların üzerinde varlığa sahip olunacak.

Ivy Blocks tarafından desteklenen ilk proje, Cube zinciri üzerine kurulu merkezi olmayan bir borsa olan Capricorn Finance.

Huobi’nin Ivy Blocks’u üç ana sektöre sahip olacak

Bu yıl Defi değerindeki %80’lik düşüşe rağmen kripto borsası, alanı merkezi olmayan internetin en “umut vaat eden uygulamalarından” biri olarak görüyor.

Ivy Blocks, DeFi platformlarına üç ana cephede destek sağlayacak. Proje, bir varlık yönetimi platformu, erken aşama bir blok zinciri kuluçka merkezi ve bir kripto ve Web3 araştırma merkezinden oluşacak.

DeFi değeri bu yıl düşerken bile yatırım alıyor

Huobi’nin DeFi’ye geçişi, daha geniş bir kripto erimesinin ortasında bu yıl değerinin yarısından fazlasını kaybeden alanın ardından geldi. DeFi Llama’dan elde edilen veriler, DeFi’ye kilitlenen toplam değerin, yılın başında 210 milyar dolardan yaklaşık %80 düşüşle 90,4 milyar dolara düştüğünü gösteriyor.

DeFi çöküşü sürerken kurumsal ve bireysel yatırımcılar elini çekmiyor. Geleceğin finans sistemi olarak görülen DeFi projeleri için yatırımlar sürüyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin