Sadece 1 ayda %300 artış gösteren DeFi tokenleri nereye gidiyor? Hangi tokenler üstün performans gösteriyor?
Sadece 1 ayda %300 artış gösteren DeFi tokenleri nereye gidiyor? Hangi tokenler üstün performans gösteriyor?

DeFi çılgınlığı sürüyor: Ethereum aktivitesi iki yılın zirvesine ulaştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Aktif Ethereum adreslerinin sayısı, merkezsiz finans (DeFi) ürünlerinin popülaritesinin tırmandığı şu günlerde son iki yılın en yüksek seviyesine ulaştı.

Ethereum aktivitesi rekor kırdı

Kripto analitik firması Santiment tarafından yayımlanan araştırmaya göre, Ethereum ile etkileşime giren günlük adreslerin sayısı 29 Haziran’da günlük en yüksek seviyesi olan 486.000 benzersiz adrese yükseldi. Önceki rekor 5 Mayıs 2018’de kaydedilmişti.

Ethereum’un artan popülaritesi büyük ölçüde DeFi ürünlerine artan ilgiden kaynaklanıyor. Veri toplayıcı DeFi Pulse’a göre, DeFi’de kilitlenen toplam değer miktarı 1,4 milyar doları aştı ve ETH bu miktarın çoğunluğunu oluşturuyor. DeFi’de kilitlenen ETH miktarı, ayın başında kaydedilen 2,62 milyondan 29 Haziran’da 3,1 milyona ulaştı.

Yeni bir ICO balonu olabilir mi?

DeFi’nin popülaritesine rağmen, kripto alanındaki bazı kişiler bu heyecanın istenmeyen sonuçlara yol açabileceği konusunda uyarıyor. Waves CEO’su Sasha Ivanov, geçen hafta DeFi ilgisindeki artışın başka bir “ICO balonuna” yol açabileceği konusunda görüş bildirdi.

DeFi geleceğin ta kendisi. Ancak bir “balon” aşamasından geçecek. Bu durum uzun vadeli gelişimini de olumsuz etkileyebilir.

Bu arada Ethereum ile ilgili son dönemde yaşanan kritik gelişmeleri buradaki haberimizde derledik.

cryptoglobe


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin