Decoin
Decoin

Yepyeni bir borsa deneyimi sunan DECOIN soft cap’e ulaştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

2018 yılının ilk yarısı boyunca kripto alanında görülen yüksek büyüme oranları, yatırımcılara gerçek potansiyel değer katabilecek yatırımcı ilgisinin artmasına neden oldu. Kripto para sahiplerine yeniden dağıtılan gelir sunan yeni gelişen Blockchain tabanlı bir ticaret ve borsa platformu olan DECOIN, soft cap sınırına ulaştı.

DECOIN CEO’su Shay Perry, konuyla ilgili şu yorumlarda bulundu:

4 milyon dolarlık sofa cap’e ulaşmaktan heyecan duyuyoruz. Topluluğun desteği fantastik oldu ve yakında projedeki diğer gelişmeleri açıklayacağız.

DECOIN nedir?

DECOIN, kullanıcılarına pratik fayda sağlayan bir borsa geliştirerek, Blockchain alanında bir devrim  yaratıyor. Bir Proof-of-Stake PoS algoritmasına dayanan şirketin Blockchain’i, kullanıcı sadakatini %6,2’lik bir staking ödülü kazandırarak teşvik ediyor. Şirket, uluslararası ofislerde sunulan çok dilli destekle küresel bir operasyonu içerecek.

DTEP platformu 6 ay içinde başlatılıyor

Şirket, soft cap noktasına ulaşmanın yanı sıra, yol haritasının bir sonraki aşamasında DECOIN Ticaret ve Değişim Platformu’nun (DTEP) geliştirilmesiyle hızla ilerleyecek. DTEP’in, şirketin Monetarian Authority of Singapore’dan ruhsat almasıyla yaklaşık 6 ay içinde başlaması bekleniyor. Bu önemli adım, DTEP’in düzenlenmiş bir lisans altında çalışmasına izin verecek.

DECOIN’in kripto endekslerindeki yükselen ilgisi

Ayrıca DECOIN, DECOIN Crypto Index’in (“DCI”) geliştirilmesinde önemli bir ilerleme kaydediyor. Ekip analistleri, endekslere dahil edilebilecek yeni projeleri analiz ediyor ve araştırıyorlar. Tüm projeler, DCI’ya dahil edilecekleri nihai bir karar vermeden önce ayrıntılı bir şekilde incelenecek.

DECOIN, bazı etkileyici erken sonuçlar elde etti ve şirketin liderliği açısından bu, projenin gelecekteki başarı rekoru için sadece büyük bir başlangıç.

Platformun CEO’su Perry, sözlerine şöyle devam etti:

İlk aşamada finansman hedeflerine ulaştık, bu aşamada projeye katkıda bulunmayı umuyoruz. DECOIN’e yatırım yapmakla ilgilenen uluslararası küresel fonlar var. Bu ilk başarılı adımdan heyecan duyuyoruz ve hala önümüzde olan yol haritasına hevesli ve emin olduk.

Şirket ve ICO hakkında detaylı bilgi almak için platformun web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Whitepaper için tıklayınız.

Decoin

FacebookTwitterYouTubeLinkedInRedditMediumGithub

Telegram

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin