DECOIN
DECOIN

Borsa ve ticaret platformlarıyla ilgili tüm bildiklerinizi unutun: DECOIN ile tanışma vakti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kârını tüm katılımcılarıyla paylaşan ve çıkardığı kripto paranın değerine bu şekilde her gün değer katmayı amaçlayan bir borsa ve ticaret platformu düşünün. Ya da düşünmeyin… Çünkü birileri bunu çoktan hayata geçirdi bile! Karşınızda DECOIN.

Kripto para sektörünün her geçen gün hayatımızın içine daha fazla girdiği bir gerçek. Artık yüzlerce şirketin kendi dijital para birimi var. Hatta Şubat 2018’de Venezuela, dünyanın ilk devlet destekli kripto parasını çıkaran ülke oldu.

2013’ten beri her yıl, dijital para birimleri ve değer yaratma konusunda büyük yatırımlar yapıldı. Sektöre ilişkin birkaç dikkat çekici istatistik şu şekildeydi:

  • 2013’te Mastercoin (artık Omnilayer olarak biliniyor), ICO yapan ilk proje oldu ve 500 bin dolar topladı.
  • 2014’te Ethereum’un çıkışıyla herkesin kendi kripto para evrenini yaratması çok daha kolay bir hale geldi.
  • 2016’da 95 milyon doları geçen 45 ICO vardı.
  • 2017’de ise 211 adet ICO 3,8 milyar doların üstünde para topladı. Google’da Bitcoin, hakkında en çok haber yazılan ikinci kavram olarak tarihe geçti.

Dijital para birimleri daha uzun süre hayatımızda yer alacağa benziyor. DECOIN, likidite sağlayacak ve hem yatırımcılar hem de platformda işlem gören şirketler için para kazandıracak çekici ICO’lar için yeni nesil ticaret platformu ve kripto endeksini geliştiriyor.

İş ortaklarına ve kullanıcılarına ticareti keyifli ve huzurlu kılan, hızlı, güvenli ve ucuz bir ticaret deneyimi sunabilecek bir platform yaratan DECOIN, yakın destek ekibi ve sosyal ticareti birleştiriyor; böylelikle kullanıcılarına bir kazanan kombinasyon sunuyor.

DECOIN, dünya çapında hızlı, kolay ve basit bir çoklu para birimi borsası ve ticaret platformunu oluşturmayı hedefliyor. Bunun ötesinde, DECOIN’in en üst düzey güvenlik seviyesi, kullanıcılara başarılı işlemleri garanti etmek için sakin, dinlendirici ve güvenilir bir deneyim vaat ediyor.

Kuşkusuz, kendi gelirlerini katkıda bulunanlarla paylaşan bir borsanın dünyayı yeni sınırlara taşıyacağına şüphe yok!

DECOIN ticaret ve borsa platformunun özellikleri

Güvenli

Finans sektörü standartlarını takip ederek D-TEP platformunda saklanan tüm hassas veriler korunur. Çok katmanlı gerçek zamanlı kimlik doğrulaması kullanıcı tabanına maksimum güvenlik sağlarken, ticaret platformunu, alım satım işlemlerini ve borsadan para çekme işlemlerini de kapsıyor.

Ölçeklendirilebilir

Saniyede 1 milyona kadar eşleştirme gerçekleştirebilen STEP, günümüzde piyasadaki en hızlı ve en ölçeklenebilir borsalardan biri haline geldi.

Çabuk

D-TEP, bugün aktif olan borsaların çoğunda bulunan gecikme probleminden etkilenmeyen, hızlı bir şekilde alım  atım emirlerini yerine getirmenizi sağlayan yenilikçi teknolojiler kullanıyor.

Sosyal ticaret

D-TEP ile ilgilenen lider tüccarlar, diğer tüccarların bilgi ve deneyimlerinden öğrenmelerine izin vererek, faaliyetlerinin izlenmesi ve isimsiz olarak gösterilmesi için DECOINS alacaklar.

Ticaret araçları

D-TEP, trader’ların fiyatların yükselmesi ya da temel finansal araçlara göre hareket eden fiyatlardan faydalanabilmesini mümkün kılan, fark sözleşmesi (CFD’ler) gibi finansal araçlar sunmayı da planlıyor. DECOINS analis ekibi, piyasa trendleri/yeni ICO’lar ve spot ışığı altındaki dijital paralar hakkında periyodik raporlar sunacak.

İlk kripto endeksi

Ticaret deneyimini ortakları ve kullanıcıları için olabildiğince sorunsuz, eğlenceli ve kârlı hale getirmek için, DECOIN/D-TEP ilk kripto para endeksini (DCI) piyasaya sürüyor. D-TEP üzerinden kripto para ticareti yapan şirketler, DECOIN’in değer artışını doğrudan etkileyecek ve D-TEP platformu üzerinden işlem yapan tüm DECOIN üyelerinin gelirlerini yaratacak. Kullanıcılar ayrıca endeks yatırım nakit çıkışlarından gelir elde etmenin keyfini çıkarırlar ve yatırım varlıklarının bölümleri ve DCI’da listelenen şirketler arasında tam kontrol sahibi olurlar.

Komisyon ücreti: Ticaret başına maksimum %0,25

Çekim ücreti: Çekim başına maksimum %0,03

Spot ticareti: Teklif ile satış fiyatı arasındaki fark, spread olarak adlandırılır.

Diğer komisyonlar: Otomatik algoritmik düzen vb. çeşitli hizmetler için başka ücretler alınabilir.

Ticaret yapılabilen coinler

  • DECOIN (DTEP)
  • Bitcoin (BTC)
  • Ethereum (ETH)
  • Ripple (XRP)
  • Bitcoin Cash (BCH)
  • Dash (DASH)
  • Litecoin (LTC)
  • NEO (NEO)
  • Cardano (ADA)
  • Stellar (XLM)

D-TEP kredi kartları

Tüm kripto para sahipleri ve tüccarların düzenli olarak karşılaştıkları büyük bir sorun, kripto paraları günlük hayatta nasıl kullanacaklarıdır. DECOIN, dijital paranızı istediğiniz zaman ve istediğiniz yerde harcayabileceğiniz gelişmiş cüzdanlar geliştiren ilk şirkettir.

Şirketin vizyonu, her bir DECOIN sahibinin, kendisinin işlemiş olup olmadığına veya DECOIN gelirlerinden pay almaya hak kazanıp kazanmadığına bakılmaksızın, aldığı kârlara sahip çıkmasını ve bunlara erişmesini sağlamaktır.

Kart sahipleri ayrıca seçilen mağazalarda, eğlence mekanlarında ve diğer tüketici mağazalarındaki indirimlere ve diğer tasarruflara erişebilecek.

DECOIN, yatırım miktarına bağlı olarak beş çeşit kredi kartı sunuyor. Aşağıdaki tabloda detayları görebilirsiniz:

D-TEP kredi kartları
D-TEP kredi kartları

DECOIN nedir?

DECOIN, kendi tescilli dijital para birimi olan DECOIN’i kapsayan Blockchain teknolojisine dayalı açık kaynaklı bir dijital ekosistemdir.

DECOIN, platformda yüklenen ücretlerden elde edilen geliri, sahiplerine geri dağıtan bir ticaret platformu olan D-TEP tarafından destekleniyor.

Tüm paydaşlara yıllık %6,2’lik bir getiri garanti eder. Yıllık verim, kripto paranın içine yerleştirilen teknolojinin ayrılmaz bir parçasıdır. Bu teknoloji, oluşturulan DECOIN’lerin sayısı sabit olacak şekilde geliştirildi. Proof-Of-Stake konsensüs algoritmasının yardımıyla bu faydaların sağlanması hedefleniyor.

DECOIN, D-TEP kripto indeksindeki (DCI) ICO’lara ve şirketlere yatırım yapmak, D-TEP platformu üzerinden tüm üyelerine gelir sağlamak ve tüm kullanıcıların endeks yatırım nakit çıkışlarından DECOIN’de kâr elde etmelerini sağlamak için kullanılabilir.

  • Maksimum kapasite: 140 milyon coin
  • Toplam dağıtım: 70 milyon

 

Özel satış süreci devam ediyor

Devam eden özel satış süreci, 5 Ağustos’ta sona eriyor. Bu esnada %35’lik bonus fırsatını kaçırmayın!

Platform hakkında detaylı bilgi almak için platformun web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Decoin

Web Sitesi – Whitepaper

Facebook – Twitter – Bitcointalk – YouTubeLinkedInRedditMediumGithub

Telegram

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin