decoin
Decoin borsası, benzersiz bir gelir paylaşım protokolü sunuyor

Decoin borsası, benzersiz bir gelir paylaşım protokolü sunuyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Decoin, son zamanlarda artan sayıda kullanıcı sayısından dolayı oldukça keyifli günler yaşıyor. Kripto para borsasının artan kullanıcı sayısına paralel olarak özel gelir dağılım modeli ve güvenilir ticaret ortamı ile işlem hacimlerinde de hatırı sayılır derecede bir yükseliş söz konusu.

Decoin, bildirilen sahte hacimlerin piyasa için büyük sorun teşkil ettiğinin farkında

19 Haziran 2019, birçok kripto para borsasının sahte işlem hacimleri ile piyasayı yanılttığına dair gelen raporlardan dolayı kripto para alım satımı yapan birçok trader endişeli.  Kripto para borsalarının güvenirliğinin tartışıldığı böyle bir ortamda ise bir borsa yeni başarılara yelken açıyor. Bu kripto para borsasının adı Decoin.  Bu her gün üzerine koyarak devam eden kripto para borsası, mevcut kripto piyasasındaki çetin rekabetin ve şüpheli işlemlerin ortasında bile artan müşteri sayısı ve yüksek işlem hacimleri gerçekleştirdiğini bildiriyor. Borsanın kazandığı itibarın en büyük göstergesi ise adil bir işleyiş oluşturarak hevesli yatırımcıların güvenini kazanmayı başaran eşsiz “gelir paylaşım modeli”.

Eşi benzeri olmayan gelir paylaşım programı ile Decoin, gelirinin yüzde 20’sini dağıtıyor

Decoin, gelirini token (DTEP token) sahipleri ile paylaştığını açıklayan dünyadaki ilk kripto para borsasıdır. Borsa, gelirinin yüzde 20’sini portföylerinde DTEP tokeni tutan kullanıcıları ile paylaşıyor.

Decoin basın sözcüsü, mevcut durum ve gelir paylaşım programı ile yakaladıkları başarıyı şu şekilde anlattı:

Bugün birçok kripto alım satımı yapan yatırımcının işlemlerine yönelik şüpheli hareketlerin farkındayız. Özellikle birkaç borsada üretilen alım satım hacmine ilişkin sahte veriler hakkındaki son raporlar herkesin malumu. Ancak borsamız tüm bu şüpheli işlem ortamından sıyrılmak ve yatırımcılarımıza güvenli ve adaletli bir işlem ortamı sunmak için belirli bir strateji ile tasarlandı. Devrim niteliğindeki bir gelir paylaşımı yaklaşımını takip ediyoruz ve bu protokol bizim işlem hacmimizle ilgili her türlü şişirilmiş veriyi göstermemizi engelliyor.

Decoin basın sözcüsünün de dile getirdiği gibi gelir paylaşım programı, gerçek hacimlerin yansıtılmasını sağlayan bir protokol. Zira borsa şişirilmiş bir hacim raporlarsa aynı orandaki yüksek bir miktarı token sahipleri ile paylaşmak zorunda kalacak.

Basın sözcüsü sözlerine şöyle devam etti:

Özel yaklaşımımızın, kripto yatırımcıları için güvenilir bir ticaret ortamı sağlayabildiği konusunda çok memnunuz. Ve usulüne uygun olarak bugün kazandığımız artan müşteri sayısı, bu gerçeğin en önemli kanıtıdır. Aynı zamanda daha yüksek işlem hacmine şahit oluyoruz. Kullanıcılarımıza bize güvenip aktif işlemlerde bulundukları için minnettarız.

Merkezi olmayan altyapısı ile sahte veri üretimi olasılığı daha da düşüyor

Decoin ayrıca, merkezi olmayan altyapısı ile kurallara uygun merkezi kripto borsaları arasında yer alıyor. Merkezi olmayan bir ortam, şeffaflığı garanti eden bir olgudur ve bu da sahte veri üretme olasılığının daha da düşük olmasına katkı sağlar.

Güvenilir bir ticaret ortamı oluşturmanın yanında, Decoin, aynı zamanda borsanın daha çok müşteri çekmesinde kilit rol oynayan token sahiplerine çeşitli avantajlar sunuyor. PoS (hisse ispatı) Blockchain (blokzincir) yapısı üzerinde çalışan DTEP, kullanıcılara yıllık yüzde 6,2 oranında staking (bulundurma) ödülü veriyor. Ayrıca, DTEP coin sahipleri, Decoin borsasında indirimli işlem ücretlerinden de yararlanabiliyorlar.

Daha fazla bilgi için borsanın web sitesi, Decoin.io adresini ziyaret edebilir, bu benzersiz gelir paylaşım programından ve diğer avantajlardan hemen yararlanmaya başlayabilirsiniz.

İletişim: [email protected]

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin