MANA teknik analizi: Satıcılar kontrolü ele aldı, fiyat bu seviyelere düşebilir!
MANA teknik analizi: Satıcılar kontrolü ele aldı, fiyat bu seviyelere düşebilir!

MANA teknik analizi: Satıcılar kontrolü ele aldı, fiyat bu seviyelere düşebilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Decentraland (MANA) fiyatı, simetrik bir üçgen modelinin içinde sıkışıp kaldı ve 50 günlük EMA’yı test ediyor. Ayılar trend kontrolünü ele alacak mı?

MANA coin fiyatı dün %3,57 düşüş gösterdi ve destek trend çizgisindeki 3 dolar işaretine yaklaştı. 50 günlük EMA, bir destek alanının oluşmasına neden olan 3 dolarlık işaretle çakışıyor. Ancak, son birkaç gündür gözlemlenen artan satış baskısı, metaverse coin’i destek bölgesinin altına bir düşüşle tehdit ediyor.

Decentraland’ın (MANA) geçmiş performansı

MANA coin fiyatı 25 Ocak ve 8 Şubat arasında %72 artarak 2 dolardan 3,5 dolara yükseldi. Ancak, yüksek satış baskısı nedeniyle ralli devam edemedi ve fiyat, 2,85 dolara geri döndü. Kripto paranın fiyat hareketi, simetrik bir üçgen modeliyle sonuçlandı.

Son 72 saat içinde, altcoin fiyatı 3,36 dolar ve 3 dolar arasında dalgalandı ve %12’lik düşüş, fiyatı destek trend çizgisine getirdi. Satış baskısındaki bu artış, düşüş olasılığını güçlendiriyor.

Yazı yazılırken MANA tokeni, son 24 saatte %4,23’lük bir düşüşle 3,01 dolarda işlem görüyordu. Ayrıca, MANA/BTC çifti de son 24 saatte %3,23 düşüş kaydetti.

MANA teknik analizi: Satıcılar kontrolü ele aldı, fiyat bu seviyelere düşebilir!

MANA teknik analizi

3 dolardaki desteğin kırılması, genel düşüş hissiyatını artırarak kripto paranın 2,40 dolara düşmesine neden olabilir. Ayrıca, son üç günlük mumdaki yüksek fiyat reddi, 200 günlük EMA’da bir düşüş olasılığının yüksek olduğunu gösteriyor.

50 günlük EMA düşen fiyatlara destek sağladığından, kritik 50,100 ve 200 günlük EMA’lar yükseliş eğilimini sürdürüyor. Bununla birlikte, 50 günlük EMA’nın düşüşü, 200 günlük EMA’nın 2,38 dolara geri çekilmesine neden olabilir.

RSI Göstergesi, 14 günlük SMA’nın üzerinde kalmayı başaramadığı için eğimin geriye düşerek %50 çizgisinde bulunduğunu gösteriyor. Bununla birlikte, fiyat hareketindeki gizli yükseliş sapması, üçgen formasyonunda belirgin.

MACD göstergesi, son zamanlarda aynı kaderden kaçınmasına rağmen MACD ve sinyal çizgilerinin düşüş eğilimini gösteriyor. Ayrıca, düşüş histogramlarının başlangıcı, çizgilerin sıfır çizgisinin altından geçme olasılığını yansıtıyor.

Sonuç olarak, MANA teknik analizine göre Decentraland, kısa süre içinde 3 dolar seviyesinin altına düşmesine neden olacak düşüş eğilimi momentumunun arttığını gösteriyor.

Decentraland (MANA) fiyat tahmini

MANA madeni para fiyatı, simetrik üçgen modeli içinde yankılanıyor ve 3 dolar işaretinin altına doğru bir düşüş eğiliminin ipuçlarını veriyor. Ancak, satıcıların bir ayı tuzağına düşmemek için fiyat hareketi onayını beklemesi gerekiyor.

  • Direnç seviyeleri: 3,35 ve 3,60 dolar
  • Destek seviyeleri: 2,80 ve 2,40 dolar

cryptoknowmics


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin