Decentraland (MANA), kan kaybetmeye devam ediyor! Düşüş devam edecek mi?
Decentraland (MANA), kan kaybetmeye devam ediyor! Düşüş devam edecek mi?

Decentraland (MANA), kan kaybetmeye devam ediyor! Düşüş devam edecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bir haftadan kısa bir süre içinde, metaverse coin MANA fiyat grafiği, önemli 3 dolar işaretinin altına düşmesine neden olan %20’lik bir düşüş yaşadı. Ayrıca, artan trend momentumu ve düşüş sinyali sayısı, yükselen bir düşüş trendi olasılığına işaret ediyor. Satış vakti geldi mi?

Decentraland’ın geçmiş performansı

Decentraland (MANA) fiyatı son 24 saat içinde %4,46 düşüşle 2,80 dolarlık yatay seviyenin altına düştü ve şu anda 2,76 dolardan işlem görüyor. Dahası, düşüş 50 ve 100 günlük EMA’ları kırıyor.

MANA fiyatı, geçen hafta %20’den fazla değer kaybetti ve bu da günlük grafikte birden fazla düşüş eğilimi gösteren mumla sonuçlandı. Bahsi geçen ani düşüş, trend momentumunda keskin bir artışa işaret ediyor.

Decentraland (MANA), kan kaybetmeye devam ediyor! Düşüş devam edecek mi?

Decentraland (MANA) teknik analiz

3,5 dolarlık direnç bölgesinden gelen ret, MANA fiyatını aşağı iterek 3 dolar işaretinin altına düşmesine neden oldu. Bu nedenle, geçen haftaki %20’lik düşüş yatırımcıların zihninde karışıklık yaratıyor.

50 ve 100 günlük EMA’ların düşüşü, fiyatları 200 günlük EMA’ya düşürebilir. Ayrıca, 50 ve 100 günlük EMA’daki düşüş kısa süre içinde fiyatı da düşüşe geçirebilir.

MACD göstergesi, sıfır çizgisinin üzerinde kalmaya çalışan hızlı ve yavaş çizgileri gösterirken düşüş sinyali veriyor. Bu nedenle, gösterge düşüş eğilimi gösteriyor.

Birikim/Dağılım Göstergesi, MANA fiyatının bir düzeltme aşamasında olması nedeniyle eğimde hafif bir düşüş gösteriyor. Bu nedenle, metaverse coin’in fiyatı ve eğimdeki doğrudan korelasyon, düşüş eğiliminin muhtemel bir devamına işaret ediyor.

Özetleyecek olursak teknik göstergeler, 2,40 dolara doğru büyük bir düşüş eğilimi olasılığını gösteriyor.

Fiyat tahmini

MANA/USD grafiğinde, fiyat 2,80 dolarlık yatay seviyesinin altına düşerken aşağı yönlü hareket devam ediyor. Ayrıca, teknik göstergeler düzeltme aşamasının muhtemel devamını da ortaya koyuyor. Bu nedenle trader’lar, grafikteki mum 2,80 dolar işaretinin altında kapanırken kısa süre içinde bir satış fırsatı bulabilir.

cryptoknowmics


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin