MANA Fiyat analizi: Kritik destek bölgesine çekilen MANA, bu noktadan bir sıçrama yapar mı?
MANA Fiyat analizi: Kritik destek bölgesine çekilen MANA, bu noktadan bir sıçrama yapar mı?

Decentraland (MANA) yükseliş hazırlığında mı? İşte MANA fiyatı için güncel kritik seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Decentraland (MANA) fiyatı, 25 Kasım’da tüm zamanların en yüksek seviyesi 5.89 dolara doğru muazzam yükselişin ardından mola verdi. MANA, kritik bir engele yaklaşırken son düşüş trendinden kurtulmaya hazır görünüyor. Kritik direnç çizgisinin üzerine çıkmak ise kripto varlık için %36’lık bir kazanç sağlayabilir.

Decentraland (MANA) fiyatı bir sıçrama yapabilir mi?

Decentraland (MANA) fiyatı, 4 saatlik grafikte simetrik bir üçgen formasyonu oluşturdu ve yatırımcılara yön niyetleri konusunda birkaç görünür ipucu gösterdi. Bununla birlikte, MANA şu anda hakim teknik modelin üst sınırına yaklaşıyor ve bu, boğaların yükseliş trendinin ortasında mola sürelerinin bitmeye yaklaştığını gösteriyor.

Decentraland fiyatının karşılaşabileceği ilk direnç, geçerli grafik deseninin üst trend çizgisine denk gelen, 4 saatlik grafikte 50 Basit Hareketli Ortalama (SMA) değeri 3,63 dolar değeri olarak görülüyor. Bu seviyenin üzerine çıkmak, radardaki %36’lık yükseliş hedefi 5,00 dolara doğru bir ivme başlatabilir.

Momentum Ters Çevirme Göstergesi (MRI) ve 4 saatlikte 200 SMA tarafından verilen direnç çizgisiyle kesişen, %50 geri çekilme seviyesinde 3.85 dolardan başka bir direnç ortaya çıkabilir. %61.8 Fibonacci düzeltme seviyesinde 4.17 $’da ek bir direnç görünebilir. Diğer bir direnç seviyesi ise 4 saatlik grafikte 100 SMA’nın yakınında, ardından %78.6 Fibonacci düzeltme seviyesinde 4.63 $’da görünebilir.

2 Aralık zirvesi ise boğaların yukarıda belirtilen iyimser hedefi 5.00$’ı hedeflemeden önce, Decentraland fiyatı için 4.81$’da bir ters rüzgar görevi görebilir.

MANAUSDT

İşler ters giderse MANA için olası destek fiyatları nerede oluşur?

Boğa görünümü bozulursa, Decentraland fiyatı %38,2 Fibonacci geri çekilme seviyesinde 3,53$’da, ardından 4 saatlik grafikte 21 SMA’da 3,49$’da bir destek görülebilir. Satış baskısı artarsa ​​MANA, üçgenin alt sınırında 3,19 dolardan bir savunma hattı bulmak için daha da kayabilir.

Yatırımcılar, Decentraland fiyatı için aşağı yönlü %36’lık bir düşüş olabileceğinden, yukarıda belirtilen destekleri kaybetmenin boğalar için sorun yaratabileceğini unutmamalıdır. Bununla birlikte, MRI’nın destek çizgisiyle kesişen %23.6 Fibonacci geri çekilme seviyesinde 3.14 $’da ek bir savunma hattı ortaya çıkacaktır.

Sert bir satış gerçekleşirse, Decentraland fiyatı 7 Kasım zirvesi 2.98$’a doğru kayabilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin