Samsung'un Decentraland mağazasının ardından MANA rallisi başladı!
Samsung'un Decentraland mağazasının ardından MANA rallisi başladı!

Samsung’un Decentraland mağazasının ardından MANA rallisi başladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Decentraland platformunun yerel tokeni MANA, Samsung’un meta veriye yatırım yapmasının ardından son 24 saat içerisinde yüzde 14’ten fazla arttı. Metaverse, giderek artan sayıda şirketin alana girmesiyle popülerlik kazanmaya devam ediyor. Güney Koreli teknoloji holdingi Samsung ise metaverse mağazası açan son şirket oldu.

Samsung Decentraland’da sanal mağaza açtı!

Dünyanın önde gelen teknoloji şirketlerinden Samsung, dün sanal mağazasının lansmanını topluluğa duyurdu. Sanal mağaza, metaverse projelerinden popüler olan Decentraland’da açıldı.

Şirket, Decentraland’da 837 fiziksel mağazasının sanal versiyonunu açtı. Samsung’un en büyük fiziksel mağazalarında biri New York City’nin Manhattan’daki Meatpacking Bölgesi’ndeki 837 Washington Caddesi’nde yer alıyor.

Samsung yaptığı duyuru şu şekilde:

“Metaverse’deki resmi lansmanımız olan Samsung 837X’in açılışını kutlamak için CES 2022’de bize katılın. Bu sürükleyici alan, herkesin Samsung’un New York City’deki kültür ve teknoloji merkezi olan 837’nin yaratıcı olanaklarını deneyimlemesini sağlıyor.”

Şirket, The Block’a sanal mağazasının lansmanının Decentraland tarihindeki en büyük marka arazi satın almalarından biri olduğunu da belirtti.

Decentraland platformunun yerel tokeni MANA, son 24 saat içerisinde %14’ten fazla artış gösterdi. Samsung’un Decentraland’da sanal bir mağaza haberi de MANA fiyatını olumlu yönde etkiledi. Kripto paranın teknik göstergeleri, şu anda diğer birçok kripto para biriminden daha iyi performans gösterdiğini ortaya koyuyor.

Decentraland MANA fiyat analizi

Yazım sırasında, MANA token başına 3,24 dolardan işlem görüyor ve bu da 50 günlük hareketli ortalama fiyatı olan 3,7 doların altında yer alıyor. Bununla birlikte, mevcut ivme korunursa, yakında 50 günlük EMA’yı geçmesi beklenebilir.

MACD çizgisi hâlâ tarafsız bölgenin altında ancak yakında pozitif bölgeye girebilir. 48 günlük 14 günlük RSI, MANA’nın mevcut rallisi sayesinde aşırı satım bölgesinde yer almadığını gösteriyor. Ralli devam ederse, MANA gün sonundan önce 4 dolarlık direnç seviyesi yeni hedef olabilir.

MANA’nın yükselişi, şu anda düşük performans gösteren daha geniş kripto paralara rağmen gerçekleşiyor. Kripto para piyasası, haftanın başından bu yana 200 milyar dolardan fazla kayıp yaşadı. En büyük kripto para olan Bitcoin, 45 bin dolarlık desteğini kaybetti ve şu anda madeni para başına 42.500 dolar civarında işlem görüyor.

fxempire


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin