Metaverse platformu MANA, günlük yüzde 100 artış yaşadı
Metaverse platformu MANA, günlük yüzde 100 artış yaşadı

Decentraland kullanıcılarına kendi benzersiz avatarlarını oluşturma fırsatı sunacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Oyun sektörünün Blockchain temsilcilerinden Decentraland, platformları için Avatarları tanıttı. Kullanıcılar, kişiliklerini sanal bir şekilde, oyun platformunda ‘bir tür’ Avatar ile yansıtabiliyorlar. Platform, kullanıcıların 3 boyutlu ortamlar oluşturmasına izin verdiğinden, onlara özel Avatarlar sunarak dijital içerikle para kazandırmanın harika bir yolu olarak görülüyor.

Avatarların oluşturulmasıyla, kullanıcılar diğer kullanıcılarla daha ilginç ve kişiselleştirilmiş bir şekilde etkileşime girebilecekler. “Genesis City” i keşfederken, kullanıcı bu Avatarlar aracılığıyla sanal bir kimlik oluşturarak hem kendilerinin ve hem de arkadaşlarının sanal varlığı üzerinde hak iddia edebilecek.

Bu Avatarlar kullanıcının tercihine göre kişiselleştirilebilir, tasarım ve renkler gibi detayları seçebilir olacak. Ayrıca seçtiğiniz Avatarlar için benzersiz bir isme bile sahip olabilirsiniz. Bu Avatarların tanıtımı yakında yapılacak.

Kendi benzersiz avatarınızı oluşturabilirsiniz

Decentraland’ın resmi bloguna göre, kendi avatarınızı oluşturmak kullanıcının tüm gereksinimlerini karşılayacak şekilde birçok çeşitlilik içerecek. Blog yazısından bir açıklama şu şekilde:

Basit ama güçlü bir araç, yüzlerce farklı özellik arasında karışım yapmanıza ve eşleştirmenize izin veriyor. Kaşlardan gülümsemelere kadar yüz özellikleri arasında seçim yapabilir, farklı saç stillerini deneyebilir ve detaylı bir cilt tonu seçebilirsiniz. Ve kıyafet tasarımını istediğiniz gibi hazırlayabilirsiniz.

Avatarınıza Blockchain sayesinde benzersiz ve değiştirilemeyen isimler alabilirsiniz

Blockchain teknolojisi sayesinde, Avatarınızın benzersiz bir isme sahibi olması da mümkün hale geliyor. İsim seçildikten sonra Blockchain sayesinde kalıcı olması sağlanıyor. Gerçekten ilgi çekici bir isim sahibi olmak için MANA ile ödeme yapabiliyor. Şirket, bu tür özel isimlere sahip olmak için kullanıcıların acele etmesini önerdi.

Avatarlar Decentraland şifresine sahip olacaklar

Avatarlar, platformdaki her etkinlik için tek bir oturum açma görevi gören bir şifreye sahip olacak. Kullanıcı çeşitli projeleri birleştirebilir, bunları pazarda ve gerçeğe yakın olan sanal dünyada kullanabilir.  

Decentraland tokeni MANA’da son durum

MANA, bilindiği gibi Decentraland’ın dijital para birimidir. MANA’nın dün itibarıyla 0,0525 dolardan kapanırken şu an son 24 saatlik işlemlerde yüzde 1,29 oranında yükseliş ile 0,0529 dolardan işlem görüyordu. BTC karşısında ise yüzde 1,31 dolar artış ile 971 sats’dan işlem görüyor.

Tokenin son yedi günlük piyasa performansına bakarsak, ABD Doları karşısında yüzde 6,1’lik bir düşüş gördü. MANA şu anda Liqui, UEX, HitBTC ve Radar Relay gibi borsalarda işlem görüyor.

cryptonewsz

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin