Kozmetik devi Estée Lauder, Decentraland ile Metaverse'e giriyor!
Kozmetik devi Estée Lauder, Decentraland ile Metaverse'e giriyor!

Kozmetik devi Estée Lauder, Decentraland ile Metaverse’e giriyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Özel güzellik markası Estée Lauder, Decentrand aracılığıyla Metaverse’e girmeye hazır. WWD’ye göre, yerli marka, 24-27 Mart tarihleri arasında planlanan Decentraland’ın Metaverse Moda Haftası sırasında ilk NFT’sini açıklayacak. NFT, ürünü Advanced Night Repair’dan ilham alıyor.

Estée Lauder 10.000 NFT dağıtacak

Marka, etkinlik sırasında 10.000’e kadar NFT ödüllendirmeyi planladı. Metaverse’deki avatarlar, giyilebilir NFT’yi almak için ürünün içine girebilecek. WWD’ye göre bu, kullanıcılara parlayan bir görünüm verecek

Estée Lauder’in grup başkanı Stéphane de La Faverie, bu çabanın “Estée Lauder için Metaverse’deki yeni ve mevcut müşterilere nasıl ulaşacağımız ve onlarla nasıl etkileşim kuracağımız konusunda çok önemli bir nokta olduğunu” söyledi.

Bankalar ve yatırım kuruluşları da dahil olmak üzere farklı kategorilerden birçok işletme sanal dünyaya girdiğinden, bir kozmetik markasının bu dünyaya girmesi şaşırtıcı olamaz. Daha önce, Clinique ilk NFT’lerini piyasaya sürdü.

Yeni gelişmeler Decentraland fiyatını etkileyecek mi?

Estée Lauder, küresel tüketici pazarlaması ve çevrimiçi başkan yardımcısı Jon Roman, şunları söyledi: İlk başta, katılabileceğimiz ve bu yeni tüketiciye ulaşabileceğimiz ilgi çekici etkinlikler arıyoruz.

Son zamanlarda Decentraland, kullanıcılara moda haftasının sadece birkaç gün uzakta olduğunu hatırlattı. Dişlileri toplamak için dijital bir cüzdanınız olması gerekir, bu nedenle Metaverse yolculuğunuza başlamak için cüzdanınızı ayarlayın. Bu arada Samsung, 837X’inin Metaverse’de yayında olduğunu paylaştı. Kullanıcılar gidip gizemli dünyaları keşfedebilir.

Piyasa tarafında, Decentraland tokeni ortalama 2,46 dolar fiyattan işlem görüyor. MANA’nın 24 saatlik 460.573.029 dolar işlem hacmi %43’lük bir artış gördü. Coinmarketcap’a göre MANA, 4.5 milyar dolarlık canlı piyasa değeri ile 32. sırada yer alıyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin