Decentraland fiyatı, mana için ne bekleniyor?

Decentraland fiyatı etkileyici bir yükseliş trendinde! Analistler ne öngörüyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kurumsal sermaye metaverse’e akarken Decentraland’ın popülaritesi artıyor. Decentraland fiyatı geçtiğimiz iki hafta boyunca yükseliş trendini sürdürmeyi başardı.

Decentraland (MANA) son 24 saatte %15 arttı

Decentraland, kullanıcıları metaverse deneyimine çekmek için kartopu savaşı başlattı. Son iki haftadır Tokende zincir-üstü aktivitede bir artış var. Decentraland bugün erken saatlerde metaverse’ün en büyük kartopu savaşı hakkında tweet attı. MANA fiyatı son 24 saatte %15 arttı.

Kurumlar ve büyük cüzdan yatırımcıları, Decentraland metaverse’de dijital gayrimenkul edinmeye devam ediyor.

Metaverse tokeni yakın zamanda deneyimi yükseltti ve deneyimleri güçlendirmeye yönelik özelliklerle birlikte bir gündüz/gece değişimli gökyüzünü tanıttı. Gökyüzünün durumu tahmin edilebilir ve içerik oluşturucular metaverse deneyimlerini gündüz/gece döngüsüne göre uyarlayabilir.

Analistler yeni bir ATH bekliyor

Analistler, metaverse trendinin yeni başladığına ve MANA fiyatının bir sonraki tüm zamanların en yüksek seviyesi için yükseliş eğilimine devam edebileceğine inanıyor. Takma adlı bir kripto para birimi analisti olan @Hayess5178, MANA yükseliş trendinin korunacağına inanıyor.

Decentraland, Polygon ekosisteminde en yüksek fiyat kazanan kripto para olarak ortaya çıktı. Analist, Decentraland fiyatı 3.17 dolarlık direncin üzerinde tutmayı başarırsa, mevcut boğa koşusuyla MANA için 6,50 dolarlık bir hedef belirliyor.

FXStreet analistleri MANA fiyat trendini değerlendirdi ve yatırımcıların kar elde etmesinin devam edeceğini tahmin etti. Bu eğilimin aynı kalması bekleniyor ve Decentraland fiyatı 2,75 dolara düşebilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin