DecentBET Ethereum'dan VeChainThor platformuna geçiş yapıyor
DecentBET Ethereum'dan VeChainThor platformuna geçiş yapıyor

DecentBET Ethereum’dan VeChainThor platformuna geçiş yapıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Oyun endüstrisinde devrim yaratmayı amaçlayan bir token olan DecentBET bugün büyük bir haberle geldi. DecentBET Ethereum’dan VeChainThor platformuna geçiş yapıyor.

DecentBET Ethereum’dan VeChainThor (VET) platformuna taşınıyor

DecentBET, Ethereum’dan VeChainThor (VET) platformuna taşınıyor. Tokenin arkasındaki ekip, teknik yeteneklerinin vizyonlarını yeni zirvelere genişletmelerine yardımcı olacak stratejik bir ortak bulmak çok önemli olduğu için bu adımı attı. Dbet ekibinin resmi açıklamasına göre, hem anlaşılmaz hem de geleneksel olan stratejik ortaklıklarıyla uzun vadeli değerini sağlamlaştırmış bir platform olduğu için VeChain platformunu seçtiler.

VeChain, ana projelerinde yeni projeye sıcak bir karşılama yaptı ve ana ağ teknik yetenekleri ile onlara ilk elden rehberlik etmek için çok çaba harcadı. Eş zamanlı olarak Dbet ekibi, ana ağın geliştirilmesi ve Ethereum tabanlı akıllı sözleşmeler kullanarak ürün teklifleri ile gelişmeyi ilerletmeye devam etti. VeChain’e geçiş pürüzsüz olacak, ürünleri dünya çapında olacak ve bu sistemi, Ethereum’dan rahatsız olan taraflara yardımcı olacak şekilde tasarladılar.

DecentBET’in VeChainThor platformuna taşınmasının nedenleri

DecentBET bunları ayrıntılı olarak şu şekilde listeliyor:

  • VeChain platformu, istikrarlı sicili, global ortakları ve kapsayıcı yol haritası ile kendisini dünya çapında lider bir kurumsal platform olarak kanıtladı.
  • Son derece iyi yapılandırılmış, ağa bağlı ve etkilidirler. Çoğu stratejik ortak, inkübatör ve yatırımcının sahip olamayacağı insanlara, kaynaklara ve fırsatlara erişim sağlarlar.
  • VeChain Vakfı, gerçek dünyadaki Blockchain teknolojisi uygulamalarında öncü olduklarını kanıtladı. Oyun sektörü, Blockchain için en belirgin kullanım durumları arasında yer alıyor ve birlikte, yıkıcı teknoloji üretme kapasitemiz büyük ölçüde geliştirildi.
  • VeChain, ana kaynağa entegrasyonu hızlandırmak için momentum yaratmakla ilgilidir ve DBET aynı vizyona sahip.
  • VeChain, VeChain ekosistemindeki projelere desteklerinde vokalist oldu, geliştirici araçlara ve kaynaklara girmeyi planlıyoruz.
  • VTHO’yu kullanmaları iş modelimizde devrim yaratıyor ve Ethereum’da tasarım yapmak için bir kabus olan şekillerde istikrar yaratmamızı sağlıyor.
  • Kullanıcı deneyimi her şeydir ve VeChain platformu, Ethereum’dan çok daha yüksek işlem hızlarına ve böylece daha sorunsuz bir oyun deneyimine izin verecek.
  • VeChain, bir kerede kitlesel işlemleri, operasyonel kapasitemizi artıracak eşit sayıda farklı adrese gönderebilir.
  • Ortaklık, operasyonel açıdan kritik ve stratejik bir hedef olarak gördüğümüz Asya-Pasifik ortaklarına ve yatırımcılara erişimimizi güçlendirecek.

DecentBET geçen yıl bir ICO düzenledi ve şu anda bir ERC20 tokeni. En büyük Ethereum yarışmacılarından biri olan VeChainThor, kendi ana ağını başlattığında, bu hareket onların sadece aynı yönde takip edeceği ilklerden biri olabilir.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Cryptoesprit

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin