featured

Debitum Network: Blockchain Teknolojisi Kullanarak Finansmana Ulaşın. Son Gün : 7 Aralık

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ekim ayında Cebelitarık’ta düzenlenen, merkezi olmayan teknolojilerin katıldığı bir konferansta 120 aday arasından izleyiciler ve jüri üyeleri tarafından ödüle layık görülen,dünya çapında canlı bir topluluk oluşturmak için blockchain teknolojisinin gücünden faydalanan Debitum Network, hem gerçekçi finansal bakış açısını hem de idealist dünya vizyonunu birleştirir. Finansman ve BT endüstrisinden gelen profesyonel ekip, muhteşem blockchain fırsatlarını kullanarak küresel bir ekosistem kurmak istiyor. Merkezi olmayan yaklaşım kullanan Debitum Ağı, dünyanın dört bir yanındaki topluluklara servis sağlayıcıların finansmana ulaşmasına imkan verecek, küçük işletmelerin finansmana erişmesine yardımcı olacak ve küresel yatırımcılara güvenilir sermaye imkanları verecektir.

Debitum Network’ün kurucu ortağı ve vizyoneri  Martins Liberts: “Finans küçük şirketler için yakıt kaynağıdır. Hatta çok verimli şirketler bile günlük operasyonlarının düzgün olabilmesi için nakit akışlarını yönetmek için finansmana ihtiyaç duyar. Ne yazık ki günümüzde çok sayıda işletme için bu durum engel oluşturuyor ve dünya genelinde KOBİ finansmanı için 2 trilyon dolarlık kredi açığı olduğunu görüyoruz.”

Debitum Network’te, küçük şirketlerin dünyanın herhangi bir yerindeki yatırımcıları bağlamak ve yatırımlarını kullanmak için adil fırsatlara sahip olmaları gerektiğini düşünüyoruz. Başarılı bir BT ve alternatif finans sektörü geliştirirken bu ihtiyacı kendimiz de yaşadık. Şimdi, deneyimimizi paylaşmanın ve diğer şirketlerin büyümesine yardımcı olmamızın zamanı geldiğini düşünüyoruz. Farklı boyutlara sahip işletmeler için eşit büyüme fırsatları sunan bir araç oluşturduğumuz  için gurur duyuyoruz “dedi.

Debitum Network, blockchain teknolojisinin şaşırtıcı faydalarından yararlanır ve sürdürülebilir işletmelerin dünya çapında büyümesi için şeffaf, güvenli ve merkezi olmayan bir ekosistem yaratma misyonun için çalışır.

 

Debitum (DEB) isimli ETH tabanlı ERC223 Token ile piyasada olacak girişim, katılımcılarından ETH kabul ediyor.

Toplam 400 milyon token’in üretildiği girişim 7 Aralık’ta başlıyor ve 21 Aralıkta sona eriyor.  4000 ETH toplamayı amaçlayan girişim %30 bonus fırsatı sunuyor.

 

Debitum Network projesi hakkında daha fazla bilgi edinmek için ayrıntılı White paper dokümanına ve ICO ile ilgili güncellemelere website üzerinden ulaşabilirsiniz.

 

Debitum için Sosyal Medya Linkleri :

Web : https://debitum.network

facebook: https://www.facebook.com/DebitumNetwork

twitter: https://twitter.com/DebitumNetwork

linkedin: https://www.linkedin.com/company/24999208/

blog: https://blog.debitum.network/

github: https://github.com/debitum

telegram: https://t.me/joinchat/G6KFmURKsu0FIfJetJ3mOA

bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2321064.0


Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kar-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto para haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin