David Drake, LDJ Capital, bitcoin, bitcoin haberleri
David Drake

David Drake’e göre Bitcoin yıl sonunda 30.000 dolar olacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

LDJ Capital’in kurucusu ve başkanı David Drake, Bitcoin yıl sonunda 30.000 dolar değerinde olacak tahmininde bulunarak rekor kıracağını söyledi.

Bloomberg’e konuşan LDJ’nin başkanı David Drake, Bitcoin’in hareket ettiği yöndeki olumlu görünümünü dile getirmeye devam etti. Kripto paraların şu anda Asya’da olduğu gibi, ABD’de de oldukça popüler olduğuna dikkat çekiyor. Drake, kripto paraların dalgalanması konusunda çok iyimser düşünüyor. Bunun, düzenleyici kurumların ve Wall Street’in daha fazla katılımının yol göstericiliğinden kaynaklandığını düşünüyor.

David Drake geleceğe oldukça iyimser bakıyor

Drake Bitcoin’in parlak geleceği olduğuna inansa da, Bitcoin’in internetin tek para birimi olacağını söyleyen Twitter’ın CEO’su Jack Dorsey’e kıyasla biraz daha farklı bir yaklaşım sergiliyor. Drake, yüzlerce farklı kripto paranın piyasada bulunmaya devam edeceği konusunda ısrarlı bir tutum sergiliyor.

Bitcoin’in her zaman en büyük kripto para birimi olacağını söyleyen Drake, birkaç kripto paranın ise Ethereum’un ensesinde olduğunu belirtiyor. Ayrıca para birimlerindeki hype kültürüne karşı çıktığını çıktığını söylüyor ve bu konuda yatırımcıların sakinleşmesini bekliyor.

Google ve Facebook’un kısa süre önce gerçekleşen ICO projelerinin reklamını yasaklamalarından sonra bile Drake tamamen iyimser durumda. Soğuk kış geçtikten sonra her şeyin normale döneceğini ve güzel günlerin geleceğine son derece inandığını belirtiyor.

Bitcoinist

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin