Ripple sDava Ripple için işleri daha da zorlaştırabilir – işte ayrıntılarert düştü – XRP fiyatı şoke ediyor
Dava Ripple için işleri daha da zorlaştırabilir – işte ayrıntılar

Dava Ripple için işleri daha da zorlaştırabilir – işte ayrıntılar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ripple aleyhine açılan toplu davada baş davacı, şirketin SEC ile yaptığı e-posta görüşmelerinin açıklanmasını istiyor.

Ripple aleyhine açılan toplu davada baş davacı Bradley Sostack, yakın zamanda verdiği dilekçede, mahkemeden blockchain şirketinin 1 Ocak 2015’ten itibaren ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu ile yaptığı e-posta iletişimlerini açıklamaya ve belgelerini teslim etmeye zorlamasını istiyor.

Dahası, Sostack, Ripple’ın, ayrıcalık için redaksiyona tabi tutulanların dışında Ripple belgelerinden gizliliğin kaldırmasını istiyor. Davacı, sanığın imtiyaz iddialarının “açık ve spesifik” olması gerektiğini belirtiyor.

Davacı, gizlilik ve diğer konular ile ilgili tüm “uygunsuz” şeklindeki ibarelerin kaldırılması gerektiğini iddia ediyor.

Dilekçe ile ilgili mahkeme duruşması 25 Mart 2021’de yapılacak.

Ripple’ın SEC ile anlaşma görüşmeleri

CEO Brad Garlinghouse’a göre, Aralık sonunda SEC davasının duyurusunu açıklamadan önce, Ripple başarısız bir şekilde düzenleyici ile anlaşmaya çalıştı.

Ripple, SEC ile uzlaşma iletişiminin alakasız olduğunu iddia ederken, Sostack yargıçtan şirketi onları açıklamaya zorlamasını istiyor.

Hareket, SEC ve Ripple arasındaki e-postaların önemli olduğunu, çünkü Sostack’in sınıf davasının merkezinde yer alan aynı konuyu ele aldığını belirtiyor: XRP’nin menkul kıymet statüsü.

Bradley Sostack, Ripple’ı Mayıs 2018’de diğer perakende XRP yatırımcıları adına mahkemeye götürdü ve şirketi kayıtsız menkul kıymeti yasadışı olarak sunmakla suçladı.

Benzer bir toplu dava, Ocak ayında Florida merkezli alıcı Tyler Toomey tarafından açılmıştı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin