Bu altcoin'e sahip olanlar dikkat! Düşüş kapıda olabilir
Bu altcoin'e sahip olanlar dikkat! Düşüş kapıda olabilir

Dash ve FTX Token (FTT) fiyat analizi: Günün dikkat çeken altcoinlerinde son durum

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dash, bir satış baskısı dalgası görüyor. FTX Token ise fiyat 10 doların üzerine çıksa bile, alım hacminde bir düşüş gösterdiğinden, destek seviyesi olarak 113 dolar kaybetmenin eşiğinde.

Dash fiyat analizi

DASH yükselen bir kama oluşturdu ve bu aşağı dönüş paterni, fiyat formasyonun altına düştüğünde doğrulandı. Bu modelin onaylanmasını takip eden hafta, DASH’ın 113 ABD doları seviyesinde modelin tabanına geri döndüğü görüldü.

RSI, aşağı yönlü momentumun düşüş bölgesine daha da düştükçe arttığını gösterdi. Yükselen bir sapma sergilenebilirdi. RSI daha yüksek dipler yaparken, fiyat daha düşük seviyelere ulaştı. Bu, DASH’ın 113-110 dolar bölgesinden sıçradığını görebilir.

Fiyatın geri dönmemesi durumunda 107, 100 ve 93 dolar seviyeleri destek görevi görebilir.

FTX Token (FTT) fiyat analizi

Sabit Aralık Hacim Profili, FTT için Kontrol Noktası (PoC) olarak 9,6 doları tanımladı. Bu aynı zamanda geçtiğimiz hafta yükseldiği ve destek olarak yeniden test ettiği bir seviyeydi.

Bununla birlikte OBV, FTT PoC’yi geçse bile, azalan satın alma hacmini göstermek için bir dizi daha düşük zirve kaydetti. Bu anlaşmazlık, FTT için bir düzeltmenin mümkün olduğunu gösterdi. 9,6 doların altına düşmesi halinde, FTT’nin 8,8 dolar seviyesini destek olarak test ettiğini görebiliriz.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin