dash
Dash iOS cüzdanı, nakit çekim ücreti kaldırılarak Uphold ile entegre ediliyor

Dash iOS cüzdanı, nakit çekim ücreti kaldırılarak Uphold ile entegre ediliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kısa süre önce Dash, borsanın 2,99 ABD doları tutarındaki Dash para çekme ücretini kaldırma kararını takiben Uphold alım satım platformunu iOS cüzdanına entegre etti. Platform, Ekim 2018’de daha önce Uphold’u Android cüzdanına entegre etmişti. Bu da cüzdan kullanıcılarının her iki platformdaki Uphold servislerini doğrudan uygulamadan kullanmalarını kolaylaştırıyor. Entegrasyon, Dash kullanıcılarının para göndermelerini ve altcoin ile fiat arasında kolaylıkla hareket etmelerini kolaylaştıracak.

Uphold, platformunda 5 milyar ABD doları tutarında işlem gerçekleştiren popüler bir kripto parası. Uphold CEO’su Robin O’Connell, en son entegrasyon hakkında yorumda bulundu ve sadece tüketiciler için kullanım kolaylığı sağlamak için kripto para ile uzun bir ortaklık yaptıklarını belirtti:

Dash uzun zamandır bir Uphold ortağıydı ve kullanılabilirliği optimize etmek için onlarla yakın çalışıyoruz. Entegrasyonumuzdaki bu güncellemeler, kullanıcıların gerçek dünya senaryolarında Dash ile ödeme yapmalarını kolaylaştırarak daha ucuz hale getirdi. Bu da altcoinin kullanılabilirliğini artırıyor ve kullanıcı deneyimini kolaylaştırıyor.

Dash, Uphold entegrasyonu ile mobil kripto cüzdanda konumunu sağlamlaştırıyor

Uphold ve Dash’in iOS cüzdanının en son entegrasyonu, mobil kripto para cüzdanı cephesindeki konumunu sağlamlaştırıyor. Çünkü Uphold alım satım servisleri artık hem Android hem de iOS kullanıcılarının hizmetine sunulacak. Firma, Uphold alım satım servislerinin doğrudan Dash cüzdanında mevcut olduğunu, özellikle fiattan Dash’e satın alma seçeneğinin kesinlikle kullanıcı büyümesini artıracağına inanıyor.

Uphold entegrasyonu, aynı zamanda sermaye büyüklüğüne göre 15. sırada bulunan kripto paranın kullanıcı portföyünün Android’e karşı daha esnek olduğunu gösteren bir blog aracılığıyla duyurulmuştu. Temmuz 2019’da Global mobil yazılım kullanımı, Dash mobil cüzdan kullanıcılarının yüzde 76,1’inin Android’de, sadece yüzde 22’sinin ise iOS cihazlarında olduğunu gösteriyor. Ancak, Dash bu boşluğu kapatmayı umuyor ve iOS entegrasyonu bu yönde net bir hareket olarak duruyor.

ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin