30 Kasım Bitcoin Cash (BCH) ve Dash (DASH) fiyat analizi
İddiaya göre DASH CEO'su işini kaybetmek üzere olabilir.

Dash, güvenlik açıklarına karşı yeni sürümünü piyasaya sürdü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dash, cüzdanının ve kişiler arası istemcisinin ana ağında son işlem artışlarının ışığında kripto parasının yeni bir sürümü olan Dash Core v0.14.0.3’ü piyasaya sürdü.

Güvenlik yükseltmesi

Yetkilier, son gelişmeleri, 15 Ağustos’ta yayınlanan resmi bir blog gönderisiyle duyurdu. Duyuruya göre, Dash bu hafta Çarşamba ve Perşembe günleri dış gerilim denemesi veya saldırıya maruz kaldı. Gönderide, yeni sürümün tüm Masternode’lar tarafından kullanılmasının şiddetle tavsiye edildiği dile getirildi. Ayrıca tüm kullanıcılar, borsalar, ortaklar ve tam düğüm operatörleri için de önerildi.

Geliştiriciler, hafıza alanlarının boşatılmaması, bloklardaki 1 MB’lık bir alan, masternode çökmeleri, diğer masternodeleri yasaklayan ana düğümler ve bazı bloklarda işlemlerin ertelenmesini içeren sorunların giderilmesi için gibi işlemlere yoğunlaştı. Dash Core 0.14.0.3 sürümünün bu sorunlardan bazılarını ele almak üzere tasarlandığı ve veritabanı alanı kullanımındaki iyileştirmeler ve çeşitli imzalama hataları gibi değişiklikler içerdiği bildiriliyor.

Yemek ödemeleri ve Dash

2018 yılının sonlarına doğru, Church’s Chicken adlı ABD merkezli bir fast food zincir restoranı, Venezuela’daki Güney Amerika şubelerinde DASH ödemeleri kabul etmeye başladı. Venezuela’da 10 tane Church’s Chicken restoranı olduğu ve hepsinin DASH’i kabul etmeye karar verdiği bildirildi. Bu kararla birlikte restoranın kripto ödemeleri alan ilk global, fast-food restoranı olduğunu iddia edildi.

cointelegraph

Dash iOS cüzdanı, nakit çekim ücreti kaldırılarak Uphold ile entegre ediliyor

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin