dash
Dash iOS cüzdanı, nakit çekim ücreti kaldırılarak Uphold ile entegre ediliyor

Dash adaptasyon serüveninde büyük bir adım daha atıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bir kripto paraların uzun vadede başarısı büyük ölçüde, ne kadar insanın onları amaçları doğrultusunda kullandığı ile doğru orantılı olacak. Dash geçtiğimiz günlerde kullanımı ve kitlesel kabulünü artıracak global bir ödeme sağlayıcısıyla ortaklık duyurdu.

Dash endüstriyel ödeme aracısı EPaymints ile ortalık kurdu

EPaymints ile ortaklık, yüksek geri ödeme ve nakit bazlı sektörlerde Dash’ın uygulanmasını hızlandıracak gibi görülüyor. “chargeback” büyük bir endüstri ve genellikle bir perakendeci için bir kredi kartı sağlayıcısı tarafından hileli veya sorunlu bir işlemin kaybını telafi etmesini talep eder. Şirket, müşterilerin geri ödeme anlaşmazlıklarının yüzde 65 ila 92’sini geri kazanmalarına yardımcı olduğunu iddia ediyor.

Sacramento, California merkezli ePaymints, kendisini finans alanında uzman olarak ve geleneksel ödeme işlemlerini yeniden tanımlayan bir çözüm deposu ile “küresel ticaret hesabı, ağ geçidi sağlayıcısı ve teknoloji şirketi” olarak görüyor.

ePaymints, web sitesindeki istatistiklere göre 195 ülke, 135 para birimi ve 47 ortak bankanın ödeme işlemleriyle önemli bir küresel ağa sahip. En önemli hizmetlerden biri, kart sahibinin verilerini korurken ödeme kabulünün şeffaf olması.

ePaymints  Baş Yöneticisi Jodi Durst anlaşma ile ilgili şunları söyledi:

Yıllardır hizmet veren hemen hemen her satıcı çözümüyle çalışmış olan şirketimiz ödeme işlemleri teknolojisi konusunda oldukça tecrübeli. Dünyanın dört bir yanında kripto para birimlerinin ticari olarak benimsenmesi hali hazırda hızlı bir şekilde büyüyor. Dash ise bu trendin büyük bir bölümünü oluşturuyor. Ticari müşterilerimize kripto para endüstrisinin önde gelen ödeme çözümlerini sunmak için Dash ile iş ortaklığı yapmak heyecan verici bir fırsat.

Dash kripto para sıralamasında 14. sırada bulunuyor

Dash tokeni ise kripto piyasalarında gelen bu açıklamaya gerçek bir tepki göstermedi. Geçtiğimiz iki gün boyunca altcoinlerin geri kalanıyla birlikte Salı gününden bu yana yüzde 20 arttı, ancak o zamandan bu yana biraz geri çekildi.

Yılın en düşük seviyesi geçen Pazar günü 84 dolar olarak görüldü. Dash, yazım esnasında 90,49 dolar fiyatı ile kripto piyasasının genel düşüşünden etkilenerek son 24 saatlik periyotta yüzde 6,85 gerilemiş durumda.

ethereumworldnews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin