Darkness Falls Operasyonu nasıl çalışır?
Darkness Falls Operasyonu nasıl çalışır?

Darkness Falls Operasyonu nedir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

ABD hükümeti, kripto para ile ilgili tüm yasadışı eylemleri çökertiyor. Bu, şüphesiz bazı sorunlara neden olacaksa da, endüstrinin daha meşru görünmesini sağlamak için gerekli bir adım. Darkness Falls Operasyonu (Karanlığın Çöküşü Operasyonu) ABD DOJ tarafından üstlenilen en yeni girişimlerden biri ve şimdiye kadar başarılı olduğu kanıtlandı.

Darkness Falls Operasyonu kavramı

Yasadışı Darknet (karanlık ağ) faaliyetini kırmak, herhangi bir devlet kurumu için anıtsal bir görev olmaya devam ediyor. Suçlular bu gün ve yaşta izlerini saklarken çok kurnazcalar. Darkness Falls Operasyonu, özellikle Bitcoin ve kripto para birimleriyle ilgili suç faaliyetlerini yavaşça ortadan kaldırmak için kuruldu. Başarılı olduğunu kanıtlayan ortak bir işbirliği.

Darkness Falls Operasyonu nasıl çalışır?

Karanlık ağa yönelik herhangi bir operasyonun ortak bir işbirliği olması gerekiyor. Darkness Falls Operasyonu için, ABD DOJ, Homeland Security, USPIS, FBI ve DEA ile güçlerini birleştiriyor. Tüm tarafların, özellikle çevrimiçi ilaç satışları söz konusu olduğunda, suç faaliyetlerini kapatma konusunda ne kadar ciddi olduklarını gösteriyor. Ajanslar, karanlık ağda fentanil ve diğer ilaçlar satan insanları ve kuruluşları hedef alıyor.

En son basın açıklamasında, Darkness Falls Operasyonu ile çok sayıda tutuklama ve suçlu sayısının gerçekleştiği açıklandı. Belki de bugüne kadarki en büyük başarı, ABD’deki en büyük fentanil tedarikçilerinden biri olan MH4Life’ın başarılı bir şekilde tutuklanması. Operasyonun gayet iyi çalıştığını gösteriyor. Dahası, soruşturma bu satıcının aslında bu isimle faaliyet gösteren iki kişiye işaret ettiğini gösteriyor.

Belli ki Darkness Falls Operasyonu, uzun vadede kripto paralara daha fazla dikkat çekecek. Karacı ilaç satışlarını yavaş yavaş azalacak, gelecekte keşfedilecek çok sayıda heyecan verici fırsat var. Bitcoin genellikle yasa dışı etkinliklerle ilişkilendirilir, ancak kullanıcıların gizliliğini veya anonimliği sağlamak için gerekli özellikleri yok. Bu şekilde, bu ödeme şeklini kullanmak, Darkness Falls’u çeşitli kanun uygulayıcı kurumlar için bir başarı haline getirecek.

Önündeki yol

Darkness Falls Operasyonu’nun başardığı büyük başarılar göz önünde bulundurulduğunda, bu girişimin yakında bitmesi olası görünmüyor. Öyle olsa bile, uyuşturucuyla ilgili yasadışı karanlık satışlardan kurtulmak söz konusu olduğunda hala yapılması gereken çok iş var. İlk başarılara rağmen, karanlık ağdaki ilaç satışlarının sayısı kısa sürede yavaşlamayacağından hala yapılması gereken çok iş var.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin