featured

Damat’ın Arkadaşından ”Bitcoin”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Sanırım bu başlığı okuyan her Türk, eylemin nerede olduğunu hemen anlamıştır. Evet her gencin yıllarca hayalini kurduğu, tüm sevenlerinin yanlarında olduğu, bir çiftin en mutlu günü olan bir düğündeyiz.




Avcılarda bir düğün salonunda Dünya evine giren genç çift Demet Sarıaltun ile Enes Kolukırık, mutlu gecelerinin olmazsa olmazı adetlerimizden takı töreni için sahneye çıkıyorlar.

Buraya kadar herşey normal, ancak takı töreni başlıyor ve sıra Bilal Temur isimli Bitcoin kullanıcısına geldiğinde Temur, önce Gelin hanıma Türk Lirası olarak hediyesini takdim ediyor ve ardından Damat bey ile belkide yıllarca konuşulacak olan, Bitcoin ile takı takma merasimine geçiliyor.

Sosyal medya hesabında bu anın videosunu paylaşan Bilal Temur, Damat Enes Kolukırık’tan Bitcoin cüzdan (BTC wallet) QR kodunu çıkarmasını istiyor. Kendi Bitcoin mobil cüzdanını da açan Temur, damat beyin bitcoin cüzdan QR kodunu okutarak, Bitcoin transferi yapıyor.

Videoda, Damat beyin Bitcoin transferi’nin gerçekleşmesi için beklediği, ve transferin de anında gerçekleştiği göze çarpıyor.

Genç çiftleri Kripto Para Haber ekibi olarak bizler de tebrik ediyor, bir ömür mutlukluklar diliyoruz. Bitcoin adına güzel bir reklam olan bu hareket için ayrıca sayın Temur’uda tebrik ediyoruz 🙂

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin