featured
Dallas Mavericks, Bitcoin ile bilet satılacağını söyledi.

Dallas Mavericks, gelecek sezon Bitcoin ile bilet satacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dallas Mavericks kurucusu Mark Cuban, NBA ekibinin gelecek sene Bitcoin ile bilet satışı kabul edeceğini söyledi.

Dallas Mavericks Gelecek Sezon Bitcoin ile Ödeme Kabul Edilecek

Milyarder girişimci ve yatırımcı Twitter’da, Dallas hayranının sorusunu yanıtladı.

Dallas Mavericks hayranı, Mark Cuban’a soru sordu.

Cuban, 2018-2019 sezonuna atıfta bulunarak bu soruya, “Gelecek sezon.” dedi. NBA, ekim ayında başladı ve nisan ayında sona erecek. 2017-2018 sezonu boyunca 82 maç var ve yarı yarıya oynandı. Haziran ayına kadar ise playofflar devam edecek.

Cuban daha fazla ayrıntıya girmedi. Bu nedenle Bitcoin’in kabul edilen tek kripto para birimi olup olmayacağı veya diğer kripto para birimlerinin kabul edilip edilmeyeceği belli değil.

Taraftlar, stadyumdaki kiosklarda atıştırmalık ve hediyelik eşya mağazaları satın almak için ödeme yapabililecekler mi yoksa kripto para ödemeleri çevrimiçi satışlarla mı sınırlandırılacak göreceğiz.

Cuban şüpheci yaklaşmıştı

Her halükarda, bu hareket Cuban’ın bu yeni teknolojiyi benimsemeye başladığının bir diğer göstergesi.

Geçen yıl Cuban, kripto para alanına, ilk para teklifleri (ICO) yatırımlarından, dijital para fonlarına, kripto paranın fiyatını takip eden döviz ticareti notlarına kadar çeşitli yatırımlar yaptı.

Kripto paraları bir kez kabarcık olarak nitelendirmesine karşın Cuban, yatırımlarının yüzde 10 kadarını Bitcoin ve Ethereum’a ayırdığını söyledi.

Cuban, bitmiş vadeli işlemlerin son dönemde piyasaya sürülmesinin endüstri için olumlu bir gelişme olduğuna ve altta yatan spot piyasalara yararlı olabileceğine inandığını da ekledi.

CCN

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin