BTC’deki borsa dengesi neye işaret ediyor: 3 yıllık düşük seviyenin detayları…

Dalgalanan fiyatlara rağmen Bitcoin yatırım grubu agresif birikim içinde…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Asya piyasaları, yeni haftaya sert bir negatifte girdi. Piyasalar, yüzde 3 ile ekside girerken bu durum Bitcoin ve türevlerine de yansıdı. Kasım ayının son günlerini geçiren kripto piyasası hafta başlangıcını yine kötü yaptı.

Uzun süredir hafta başlangıcı piyasalarda pozitif açılışa sahne olmuyor. Hem geleneksel hem dijital piyasada bu görüntü dikkat çekiyor. Fiyatın sürekli dalgalı olmasına rağmen Bitcoin yatırım grubu agresif şekilde BTC biriktiriyor.

Bitcoin ve Ethereum, sabah Asya ticaretinde, oluşan spekülasyonlar nedeniyle kötü başladı. Çin’de iktidardaki Komünist Partiye karşı nadiren halka açık muhalefet gösterilerine dönüşen Covid-19 kilitlenmelerine karşı protestoların yayılmasıyla piyasaları salladı. Artan endişeler üzerine Hong Kong ve diğer hisse senedi piyasalarındaki düşüşlerle paralel olarak geriledi.

Bitcoin yatırım grubu, BTC alımını sürdürüyor

Bir Bitcoin yatırımcı grubu fiyat düzeltmesi sırasında agresif bir şekilde alım yaptı. Temel olarak Bitcoin Karidesleri olarak da bilinen (1 BTC’de az tutan tutan) ve Bitcoin Yengeçleri (10 BTC’nin altında tutan) adreslerde agresif biriktirme yaşandı.

Zincir üstü veri sağlayıcısı Glassnode, Bitcoin karideslerinin FTX’in çöküşünden bu yana tüm zamanların en yüksek bakiye artışına tanık oldu. 

Son on beş gün içinde, Bitcoin karidesleri toplam varlıklarına 96,2 bin dolarlık BTC ekledi. Bitcoin yatırım grubu ile beraber şu anda toplam dolaşımdaki arzın %6,3’üne oluşturdu. Bu da 1,2 milyon BTC’ye denk geldiğini gösteriyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin