Dev banka popüler Bitcoin borsasının halka arz hazırlıklarına öncülük edecek
Dev banka popüler Bitcoin borsasının halka arz hazırlıklarına öncülük edecek

Dair raporu: Coinbase Borsası, “Açık Finansal Sistem” olma hedefini ortaklıklar yoluyla gerçekleştiriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasaları hala bir düşüş trendinde olsa da, Coinbase Borsası işini genişletmek için her zaman mutlu görünüyor. Dair Research’ın yayınladığı son rapora göre, bir yıl öncesine göre varlıklarını iki katına çıkaran Coinbase, “Açık Finansal Sistem” olma hedefine ilerlemek için doğru ortaklar buluyor.

Coinbase Borsası ve çok yönlü büyüme stratejileri

Araştırmada sunulan gerçeklere göre, Coinbase birden çok lisansı birleşme ve devralmalar yoluyla kenini güvence altına aldı. Ayrıca borsa, kısa bir süre sonra on-chain ile ikinci katman bankacılık altyapısını düzenleyen bankacılık ürünlerinin bir listesini çıkaracak gibi görünüyor. Raporda Coinbase’in gerekli fonksiyonel ürünleri ortaklık ve satın almalar yoluyla nasıl elde ettiği ortaya konuluyor.

Raporda ayrıca, Coinbase’in kendi kripto operasyonlarını başlatan çalışanlarının, ihtiyaç duyulan ürünleri almak için şirketle ortaklık yapma konusunda çok iyi olduğu belirtiliyor.  Araştırma ayrıca, Coinbase’in kendi dolara endeksli stablecoin’ini kolayca piyasaya sürdüğü de vurgulanıyor.

Coinbase’in USDC için Circle ile olan ortaklığının önemi

Ayrıca Coinbase’in USDC için Circle ile olan ortaklığının, ekosistemde mümkün olduğunca çok sayıda kullanıcı üzerinde bir ağ etkisi yaratacağı da ekleniyor. Raporda konuya yönelik şu ifadeler yer alıyor:

USDC ile borsa, sadece trader’ların kullandığı bir tokeni değil, faydalı bir ödeme yöntemi haline gelmek için ödeme kanallarını da geliştirmeye çalışacak. Onboarding trader’ları sadece Coinbase için değil, gerçek bir düzenleyici ve vergi çerçevesi olmayan tüm kripto para birimi alanı için de bir meydan okuma olacak.

Coingape

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin