featured

Daha fazla düşüşü reddeden DOGE, hedefine doğru emin adımlarla ilerliyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki en gözde meme coin olan DOGE, bugün yapılan fiyat analizine göre yükseliş gösteriyor. Özellikle son saatlerde daha yüksek seviyelere çıkmak için başka bir girişimde bulundu. Dogecoin fiyat analizi bugün yükselişte.

DOGE, son saatlerde 0,065 dolarda bulunan destek noktasının reddedildiğini ve 0,068 dolar civarında konsolide olduğu için bugün yükseliş gösteriyor. Bu nedenle, gözde meme coin daha da yükselmeye ve önümüzdeki 24 saat içinde 0,07 doların üzerine çıkmaya hazır.

DOGE

Kripto para piyasası genel olarak son 24 saatte yükselişe geçti. Piyasa lideri olan Bitcoin %1,19 oranında değer kazanırken, en gözde altcoin olan Ethereum ise %2,27 oranında bir kazanç kaydetti.

Son 24 saatte Dogecoin fiyat hareketi:

Gözde meme coin, son 24 saat içinde 0,0673 dolar ile 0,06941 dolar aralığında işlem gördü. Bu da  son 24 saat içinde hafif bir volatilite olduğunu gösteriyor. Ticaret hacmi %4,4 oranında azalarak toplamda 335,8 milyon dolar olurken, toplam piyasa değeri ise 9,2 milyar dolar. Kripto para birimleri arasındaki sıralamada ise 10. sırada yer alıyor.

4 saatlik fiyat grafiği analizi:

4 saatlik grafikte de yükseliş momentumu görülüyor. Bu da yakında yerel zirvenin üzerine doğru bir hareket gerçekleşeceğine işaret ediyor.

Dogecoin fiyat hareketi, yeni hedefin 0,09 dolar olarak ayarlanmasının ardından geçen haftanın sonunda güçlü bir düşüş momentumu ile işlem gördü. Birkaç günlük hızlı düşüşün ardından 0,068 dolar seviyesinde yeni destek noktası bulundu.

Konsolidasyon, pazartesi günü görülen hızlı bir düşüşle hafta sonu boyunca devam etti. Bununla birlikte, meme coin’i 0,068 doların üzerinde konsolide etmeye geri göndererek daha fazla olumsuzlukla karşılaşılmadı.

O zamandan beri fiyat, yavaş yavaş yükselmeye başladı. Bu da 0,07 dolarlık işaretin yakında geri alınacağını gösteriyor. Bunun ardından DOGE, 0,075 dolarda bulunan direnç noktasına doğru yeni bir ralli başlatabilir.

Sonuç olarak

Sonuç olarak fiyatın, daha fazla düşüşü reddetmesinin ardından konsolidasyon aşamasına girmesi ile yükselişe işaret ettiğini görüyoruz. Bu nedenle DOGE, haftanın ilerleyen günlerinde yükselmeye ve 0,075 dolarda bulunan direnç noktasına doğru hareket etmeye hazır.

cryptopolitan

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin