“Daha da güçlendiler” Ünlü analist Bitcoin sahipleri için bu çarpıcı gerçeği vurguladı
“Daha da güçlendiler” Ünlü analist Bitcoin sahipleri için bu çarpıcı gerçeği vurguladı

“Daha da güçlendiler” Ünlü analist Bitcoin sahipleri için bu çarpıcı gerçeği vurguladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Willy Woo, Bitcoin’in 2021’de 200.000 $’a ulaşabileceğini, çünkü yatırımcıların devam eden ralliden daha emin olduğunu söylüyor.

Zincir içi analist Willy Woo’ya göre, Bitcoin’in (BTC) fiyatı 2021’de 200.000 $’lık “muhafazakar” bir hedefe ulaşabilir. Tahmin, long pozisyonundaki yatırımcıların son rallide daha kendinden emin görünmesi gerçeği etrafında dönüyor.

Bitcoin’in devam eden rallisinin daha yüksek seviyelere gideceğini gösteren iki önemli veri noktası var. Birincisi, “HODLerlar” veya uzun süredir BTC sahipleri, fonlarını uzun süredir hareket ettirmiyor. İkincisi, borsalarda tutulan BTC düşmeye devam ediyor ve bu da satış baskısını azaltıyor.

Yükselen bir Bitcoin yeniden birikim aşamasına işaret ediyor

Bitcoin’in yeniden birikimi, 2020 boyunca tutarlı bir yükseliş eğilimi olarak kaldı. BTC üzerindeki satış baskısını sürekli olarak azalttı ve 2017’de sıklıkla görülen %30-%40’lık büyük düzeltmeler olmadan daha istikrarlı bir ralli sağladı.

Woo, Bitcoin’in yeniden birikim aşamasının, satılabilecek BTC miktarının önceki boğa döngüsüne kıyasla çok daha düşük olduğu anlamına geldiği için 2021 yılının BTC için yükseliş eğilimi gösterdiğini belirtti.

Borsalardaki azalan Bitcoin rezervinin yanı sıra Woo, HODLerlerın “daha güçlü” olduğunu ifade ediyor. 2017’de Bitcoin’e yatırılan sermaye miktarı başına kazanç miktarı 0,25 dolar civarında kaldı. Bu rakam 2020’de 0,35 dolara yükseldi. Yükseliş,daha fazla yatırımcının gelecekte daha büyük kârlar beklediği anlamına geliyor.

Woo, iki iyimser zincir içi trendin birleşimine dayanarak Bitcoin’in 2021’in sonunda 200.000 $’lık “muhafazakar bir fiyat” elde edebileceğini söyledi.

Mayıs ayında bildirildiği üzere, Bitcoin HODL dalga verileri, 2017-2018 boğa döngüsündeki HODLerların yüksek net varlıklı bireyler veya “balinalar” da dahil olmak üzere ellerindeki BTC’leri yüksek fiyatlarla satmadığı argümanını da destekliyor.

Bununla birlikte, bu veriler aynı zamanda, üç ila yedi yıl önceki bazı eski HODLerların, uzun bir BTC rallisinden sonra kâr elde ettiğini ve durumun kısa vadede düzeltme şansını artırdığını da gösteriyor.

Woo, Mart 2020’de büyük bir BTC rallisi tahmini yapmıştı

Woo, Mart 2020’den bu yana Bitcoin boğa koşusunun olacağı noktasında çağrılarda bulunan bir isim.

4 Mart’ta Woo, Keiser Raporu’nun sunucusu Max Keiser’e Bitcoin’in boğa koşusunda fiyatın 135.000 dolara ulaşabileceğini söyledi.

Bitcoin fiyatı, piyasayı şok eden “Kara Perşembe” çöküşünde 12 Mart’ta 4.000 doların altına düşmesine rağmen, o zamandan beri hızla toparlandı.

Düşüşten önce Mart ayında gerçekleşmesi beklenen boğa trendi, BTC’nin dokuz aylık güçlü toparlanmasının ardından şimdi tüm hızıyla devam ediyor görünüyor.

Ancak yakın vadede analistler, ABD dolarındaki toparlanma olasılığının Bitcoin’in küçük bir geri çekilme görmesine neden olabileceğine inanıyor. Altın piyasasındaki en büyük üç haftalık geri çekilmenin ardından analistler, kısa vadede BTC’nin ivmesini durdurabilecek değerli metal toparlamasını da öngörüyorlar.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin