CZ’nin kurtarma fonuna ilgi artıyor: İşte katılan isim…

CZ’nin kurtarma fonuna ilgi artıyor: İşte katılan isim…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto borsası FTX’in çöküşünden bu yana, Binance CEO’su Changpeng Zhao (CZ) kripto ekosistemini kurtarmak için birtakım çalışmalara başladı. CZ’nin temelde hedefi güçlü firmalara yardım etmek için bir kurtarma fonu oluşturmak. 

Aynı zamanda Binance, bağış toplama planlarını 1 milyar doların üzerine çıkardı. 1 milyarlık bir fon daha ayıran şirket toplamda kurtarma operasyonu için 2 milyar dolarlık yardım yapabileceğini duyurdu.

24 Kasım Perşembe günü yaptığı röportajda Zhao, kripto kurtarma fonunun likidite sıkışıklığı yaşayan kripto projelerini desteklemek için ortak yatırımcılara sahip olacağını söyledi. CZ’nin başlatmış olduğu kurtarma fonuna piyasanın önde gelen ismi de katılacağını açıkladı.

CZ’nin fonuna Justin Sun dahil oluyor

Justin Sun ve Tron DAO, Binance kurtarma fonuna katkıda bulunmak istiyor. Özel Blockchain operatörü Tron DAO ve milyarder kurucusu Justin Sun, Binance’in endüstri kurtarma fonuna sermaye katkısı yapmak için istekli olduğunu belirtti.

Binance CEO CZ, daha önce fonu başlatma planının sinyalini vermesinden sonra dün fonun ayrıntılarını yayınladı. Tron DAO sözcüsü;

“Duyurudan haberimiz yoktu. Farklı oyuncular muhtemelen farklı zamanlarda Binance ile iletişime geçmiştir. Bu finansman girişimine katılmak için zaten başvurduk ve yakında onlardan haber alacağız.”

Binance, fonun, merkezinde kripto borsası FTX’in bulunduğu Sam Bankman-Fried’in kripto şirketleri imparatorluğunun çöküşünün kripto endüstrisine verdiği zararın bir kısmını azaltabileceğini umuyor. Yatırım şirketlerinden erken aşamadaki DeFi projelerine kadar sektördeki çok çeşitli işletmeler FTX’in çöküşünden etkilendi.

theblock


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin