CZ son şakasıyla korkuttu: “Coinmarketcap, Bitcoin’i kaldırmalı.”
CZ son şakasıyla korkuttu: “Coinmarketcap, Bitcoin’i kaldırmalı.”

CZ “Pazar, gelecekte milyonlarca tokene sahip olacak.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Binance CEO’su Changpeng Zhao (CZ), katıldığı konferans sonrası açıklamalarda bulundu. Singapur 2018 etkinliği, sadece birkaç dakika önce bitti. Bir şekilde herkesin güvenini kazanmayı başaran adam CZ, pazarın geleceği için son derece umutlu olduğunu açıkladı.

CZ, Binance’in 2018’in ilk çeyreğinde 200 milyon dolar kar ettiğini açıkladı. Şirketin piyasa ile birlikte, elde ettiği kazançlar Q2’de 150 dolara düştü ve üçüncü çeyrekte de aynı kaldı. Bu sayı, Binance’in varlığının ve gelecekteki genişlemesinin üzerinden 14 ay boyunca büyümesinin temelini oluşturdu. Bununla birlikte, Q3 için karların daha düşük olması bekleniyor çünkü şirket bu süre zarfında daha fazla yatırım yapmaya ve daha fazla personel almaya çalıştı. Şirkette şu anda yaklaşık 300 kişi istihdam ediyor.

CZ, pazarın geleceği için yatırımın altını çiziyor

Bu yatırım iki nedenden dolayı önemli. İlk olarak yatırım, uluslararası ve hatta küresel genişlemenin önünü açıyor. Ünlü girişimci, Binance’in dünyanın hemen her kıtasında birden fazla borsa açma planlarına hiç hız kesmeden devam edeceklerini açıkladı. Kuzey Amerika hariç. CZ, ideal olarak, akıllarında olan diğer beş kıtanın her birinde iki borsa olacağını söyledi.

İkinci olarak geliştirme, Binance’in pazarda önde olmasının ve ortaya çıkan her türlü token ve Blockchain ihtiyacını karşılayabilmesinin tek yolu yatırımlar. Pazarın birkaç yıl içinde binlerce Blockchain ve milyonlarca token göreceğini düşünen CZ borsanın buna hazır olması gerektiğinin altını çiziyor.

CZ son olarak şöyle söyledi:

Borsa için milyonlarca tokenin olduğu bir dünyaya hazırlanmalıyız.

chepicap

 

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin