Binance CEO’su CZ
Binance CEO’su Changpeng Zhao (CZ) Türkiye’ye geliyor

CZ Binance US’nin Kasım’da açılacağı söylentilerini reddediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Binance CEO’su Changpeng Zhao’dan geçtiğimiz günlerde Amerika’da faaliyet gösterecek olan kripto borsasının açılış tarihi ile ilgili bir bilgi gelmişti. Ve bu gelişme hemen hemen tüm kripto para haber sitelerinde geçti. CZ, Cheddar’a verdiği demeçte sürecin hala devam ettiğini ancak platformun “bir veya iki ay içinde” yayına girmesinin beklendiğini söylemişti.

Çok sayıda medya kuruluşu verilen bu zaman çizelgesine göre açılışın Kasım ayına denk geleceğini düşünerek bu şekilde haber yaptı. Verilen bilgiye göre bir hesaplama yapıldığı için medya kuruluşları, bu konuyla ilgili suçlanamaz. Binance US twitter hesabı ve Binance US’den Catherine Coley, aynı bilgiyi yineleyen Cheddar’ın haberini tekrar twitledi.

CZ’den Kasım ayında piyasaya sürülecek haberleri için bir düzeltme geldi

Asla Kasım demedim … Yorumların (ya da yanlış yorumlamaların) “haber” haline gelmesine alışmalıyım.

Ancak lansman tarihi ile ilgili yeni bir bilgi gelmedi. Sadece sürecin akışına göre açılışın Kasım’dan önce olabileceğine dair söylentiler söz konusu.

ABD, Borsaların işletilmesi için sıkı yasalara sahip. Geçmiş dönemlerde bazı konular net olmasa da CZ oldukça ilerleme kaydettiklerini dile getirerek şu ifadeleri kullandı:

Tamamen uyumlu olmak istiyoruz. Bunu yapmak için bir deneyime sahip olmamız yanında şimdi ortaklarımız da var. Bu yüzden piyasayı keşfetmek için bu fırsatı değerlendirmek istiyoruz.

Binance’ın ABD’de30 adet kripto para listelemesi beklenirken, Binance’in uluslararası bölümünün şu anda yaklaşık 150 coin listelemesi bulunuyor. Ticaret, ABD ile sınırlı olacak ancak şimdilik New York’u kapsamayacak. Çünkü Binance, henüz NYDFS’den BitLicense’ı temin etmedi.

coingape

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin