Curve analizi: Alıcılar, CRV’nin fiyatını 1 dolara çıkarabilecek mi?

Curve analizi: Alıcılar, CRV’nin fiyatını 1 dolara çıkarabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Curve Dao (CRV) fiyatındaki uzun vadeli düşüş eğilimi, 20 günlük EMA’nın muhalefetine meydan okumak için 0,54 dolardan tersine döndü. 

Teknik göstergelerin ve işlem hacminin desteği, günlük EMA’ları aşan bir çıkış rallisi olasılığını artırıyor. Bir çıkış rallisi umuduyla yükselişe geçecek mi? Curve analizi için olası bölgeler neresi?

Anahtar noktalar:

  • DMI göstergesi, yükseliş eğiliminin tersine çevrilmesini yansıtan bir geçiş hazırlar.
  • Yükselen büyümeye devam etmek için CRV fiyatının 20 günlük EMA’yı geçmesi gerekecek.
  • CRV tokenindeki gün içi işlem hacmi 408 Milyon Dolardır, bu da %10’luk bir kazanç anlamına geliyor.

Curve analizi: Topluluk 1 doları bekliyor

Düşen küresel piyasaların ortasında, altcoin fiyatları aşırı satış baskısı ile düşmeye devam ediyor. Bireysel çıkışlar olsa da genel manada düşüşler yaşanıyor. 

Curve Dao (CRV) fiyatları, dinamik direnç sağlayan 20 günlük EMA’nın etkisiyle benzer bir eğilim gösteriyor. Curve analizi, alıcıların iştahlı olmasıyla beraber yeni bir yükseliş bekleniyor.

Düşüş eğilimi, iki ay içinde CRV piyasa fiyatında 2,6 dolardan 0,54 dolardaki alt desteğe geriledi. Bu da %80’lik bir düşüşe denk geliyor. Bununla birlikte, alıcılar trend momentumunu geri kazanmaya ve 20 günlük EMA’ya meydan okumaya çalışıyor.

Düşen fiyat trendi, günlük teknik grafikte düşüş direnci trend çizgisi oluşturuyor. 0,64 dolarlık son yükseliş girişimi, 20 günlük EMA’ya ve 0,85 dolarlık direnç seviyesine karşı çıkıyor.

Şu anda düşüş unsurlarının bir araya gelmesine karşı olan CRV fiyatları, bir sonraki önemli psikolojik işaret olan 1 dolara fırlayabilir.

Koparma rallisi ayrıca 50 günlük EMA’yı psikolojik işarette test edecek. Bunun kırılması uzun süreli bir yükseliş trendi olasılığını 1,40 dolara yükseltecek. Ancak daha da önemlisi, EMA kırılması aynı zamanda direnç trend çizgisi kırılmasını da hesaba katacak ve kapana kısılmış momentumu boşaltacaktır.

Tersine, CRV analizi için 20 günlük EMA’dan gelen aşırı satış baskısını baltalamadığını varsayalım, 0,54 dolara düşüş kaçınılmaz olacaktır. Bu nedenle, daha uzun bir dirençten yukarı yönlü bir kırılma gerçek bir toparlanmayı tetikleyebilir.

Teknik Analiz

  • Direnç seviyeleri – 0,85 ABD doları ve 1 ABD doları
  • Destek seviyeleri – 0,64 ABD doları ve 0,54 ABD doları

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin