featured

Cumhurbaşkanı yardımcısı Fuat Oktay’dan önemli dijital kimlik duyurusu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber –  Türkiye, kripto endüstrisi ve blok zinciriyle ilgili önemli adımlarını atmayı sürdürüyor. Özellikle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Blockchain teknolojisi üzerinde daha çok dururken, bu alanda gençlerin kendilerini geliştirmesini tavsiye ediyor.

Geleceğin teknoloji yapı taşlarından biri olacak olan Blockchain için ülkemizde de yerli girişimlerin olduğu biliniyor. Hem devlet nezdinde hem kurumsal şirketler sektöre daha yakın olarak teknolojiyi kaçırmak istemiyor. Son bir açıklama ise Türkiye Cumhurbaşkanı yardımısı Fuat Oktay’dan geldi.

“Dijital Türkiye 2023” isimli toplantıya katılan Fuat Oktay burada önemli açıklamalarda bulundu. Anadolu Ajansı tarafından paylaşılan toplantıda “dijital kimlik” müjdesi geldi.

Cumhurbaşkanı yardımıcısı Oktay’ın yaptığı duyurunun da detayları hemen paylaşıldı. Verilen bilgiye göre her T.C. vatandaşının bir dijital kimliği olacak. Fuat Oktay,

“E-devlet için devrim niteliği taşıyacak bir projeye imza atıyoruz. Blockchain tabanlı bir giriş sistemi e-devlet platformuna gelecek. Bu sayede vatandaşlar bir dijital kimlik sahibi olacak. Vatandaşların oluşturduğu yeni dijital kimlik blok zinciri ağı üzerinde oluşturulacak.”


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin