Altcoin piyasasında öne çıkan iki varlıkta son durum

Cumartesi kazançları bu iki altcoin’de dikkat çekiyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasası hafta sonu bireysel performanslarla dikkat çekiyor. Özellikle de altcoin’ler bireysel bir ilerleme kaydediyor. Burada dikkat çekeceğimiz iki varlık ise Quant ve Ripple

Fiyatlar %10’a kadar yükselirken Quant, Cumartesi günü ikinci bir düz seans için ilerledi. Hareket, tokenin kilit bir direnç seviyesinden çıktığını görüyor. Çoğu kişi şimdi 200 dolara doğru bir hareket bekliyor. Xrp de daha yüksekte kaldı ve süreçteki son kazanımları genişletti.

Quant (QNT)

QNT, hafta sonuna başlamak için fiyatlar %10’a kadar yükselirken, art arda ikinci bir gün yükseldi. 179.15$’lık bir zirveye ulaştıktan 24 saatten kısa bir süre sonra, token bugün erken saatlerde 193.75$’lık gün içi en yüksek seviyesine yükseldi.

Bugünkü hareket, QNT/USD’nin son direnç noktası olan 185,00$’dan çıkışını görüyor. Ancak topluluk fiyatın 200 doları geri almasını bekliyor.

Grafiğe bakıldığında, 14 günlük göreli güç endeksi (RSI), 65.00 tavanını geçemedikten sonra şimdi 60.88’de seyrediyor. Boğalar sonunda bu engeli aşarsa, fiyatın 200,00 doların üzerine çıktığını görmemiz muhtemeldir.

Ripple (XRP)

Altcoin, Cumartesi günü dikkat çeken bir diğer hareketlilik, hafta sonuna başlamak için %6’nın üzerinde yükseldi.

XRP/USD, Cuma gününün en düşük seviyesi olan 0.4418$’dan Cumartesi günü 0.4668$’a yükseldi. Grafiğe bakıldığında, hareket 14 günlük RSI’nın 49.00 direnç seviyesinden marjinal bir şekilde çıkmasıyla geliyor.

Şu anda, endeks 50.03’te seyrediyor. Bu altcoin’i, Salı gününden bu yana görülen en yüksek nokta fiyat kuvveti olup, yükseliş hissiyatının geri dönüşüne işaret ediyor.

Boğalar yukarı doğru ivmeyi sürdürmeye devam ederse, muhtemelen eskiden dalgalanma olarak bilinen tokenin 0,50 dolarlık bir tavana yaklaştığını göreceğiz.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin