CryptoQuant, BTC vadeli işlemlerinin son derece temkinli yapıldığını açıkladı
CryptoQuant, BTC vadeli işlemlerinin son derece temkinli yapıldığını açıkladı

CryptoQuant, BTC vadeli işlemlerinin son derece temkinli yapıldığını açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto ölçüm şirketi CryptoQuant, BTC vadeli işlem ticareti içindeki ortalama kaldıraç oranının ekosistemin önde gelen borsalarında saat başı düşmeye başladığını ortaya koydu.

Büyük başarının getirdiği korku mu?

Kripto alanı, onu sömürmek için yeterince cesur ve zeki olanların kazandığı büyük hikâyelerinin çıktığı bir yer. Öyle olsa bile, Bitcoin tam anlamıyla yepyeni bir fiyat bölgesinde olduğu için, en boğa trader bile kafasında ona durmasını ve izlemesini söyleyen o küçük sesi hissediyor.

Sonuç olarak, Bitcoin için sürekli kaldıraçlı vadeli işlem ticareti alanı gittikçe daha az kaldıraç görüyor. BTC en son tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştığında ve düşmeye başladığında, kripto kışı akıllara geliyor. Anlaşılır bir şekilde, insanlar çok temkinli.

CryptoQuant: “ BTC vadeli işlemlerinde daha az kaldıraç önemli bir ayrıntı”

CryptoQuant, kaldıraç oranını ölçen bir gösterge geliştirdi ve buna uygun bir şekilde Tahmini Kaldıraç Oranı adını verdi. Bu gösterge, herhangi bir belirli borsanın açık pozisyonlarını söz konusu borsanın yatırılan rezervine bölünmesini gösterir.

İnsanların ne kadar paraya sahip olduğunu ve bunun dışında kaldıraç sağladığını göstermenin mükemmel ve basit bir yolu. Bu göstergeye göre CryptoQuant, BitMEX, Binance, Huobi, ByBit ve OKEx’in toplam kaldıraçta bir düşüş gördüğünü açıkladı. Bu borsalar da, ekosistemin vadeli işlemlerinin büyük bir bölümünü kontrol ediyor.

Toplam kaldıraçtaki bu sürekli düşüşle, bu yeni fiyat keşfi aşaması sayesinde tüccarların ihtiyatlı olmaya başladığını tahmin etmek güvenli bir işlem. Tüccarlar, tarihsel referansın tamamen yokluğu sayesinde, pozisyon açtıklarında artık risk almak istemiyorlar. Bu keşfedilmemiş bir bölge ve paranızı doğru bir şekilde öngöremeyeceğiniz bir şeye yatırmak üzücü bir olasılık olabilir.

Aynı anda Boğa ve Ayı

Bitcoin’in muazzam pozitif fiyat hareketinin lehinde ve aleyhinde argümanlar var. Yükseliş tarafı sadece tüm zamanların en yüksek seviyelerine ulaşıldığını. Mart ayı keskin düşüşü ise şu an pek az akıllara geliyor. Bununla birlikte, düzeltmenin gerçekleşmesi ne kadar uzun sürerse, gerçekleşme olasılığı o kadar artar.

Pek çok tüccarın yaklaşan düzeltmeden korktuğu saatli bir bomba. Sonunda, bu tüccarlar kripto varlıklarından para kazanmak isteyecekler ve yüksek kaldıraçlı oyuncular dikkatli olmazlarsa kendilerini derin bir düşüş içinde bulabilirler.

Bu nedenle, ekosistemde bir iyimserlik ve korku havası var. Çoğu tüm bu yeni fiyatlar için yükselişte, ancak diğerleri henüz tırmanmaktan korkuyor. Başka bir Kripto Kışı hemen köşede olabilir.

insidebitcoins


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin