Dudak uçuklatan rakam: CryptoPunk NFT'si rekor fiyata satıldı!
Dudak uçuklatan rakam: CryptoPunk NFT'si rekor fiyata satıldı!

Dudak uçuklatan rakam: CryptoPunks NFT’si rekor fiyata satıldı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bir CryptoPunks NFT’si, koleksiyonun rekoru olma özelliği taşıyan bir fiyata satıldı. NFT, 24 milyon dolarlık değere tekabül eden 8.000 Ethereum’a alıcı buldu.

CryptoPunk #5822, 8000 ETH’ye satıldı

Alandaki en eski koleksiyonlardan biri oaln CryptoPunks NFT’leri, 2017 yılında geliştirildi. O tarihlerde NFT alanına ilgi çok azdı. Ancak koleksiyon zaman içerisinde değer kazandı ve şu anda NFT sektöründeki en değerli koleksiyonlardan biri olarak kabul ediliyor.

Koleksiyon, İnsanlar, uzaylılar, maymunlar ve zombiler gibi konseptlerin tokenize edilmiş ve pikselleştirilmiş sanat görüntülerinden oluşuyor.

Yukarıda bahsedilen NFT, Chain CEO’su Deepak Thapliyal tarafından satın alındı. CEO, Twitter’da NFT’nin satın alındığını duyurdu. Mevcut bilgiler, takas edilemez token için 8.000 ETH ödendiğini ortaya koyuyor.

İşlemle ilgili daha fazla ayrıntı veren CEO, dijital sanat eserini satın almak için Compound Finance hesabından yararlandığını açıkladı.

Thapliyal’in CryptoPunk #5822 NFT’si “uzaylı” olarak kabul ediliyor ve koleksiyonda bulunan 10.000 NFT ‘den sadece dokuzu bu kategoride yer alıyor.

Bu bir CryptoPunks NFT’sinin fiyat rekoru kırdığı ilk sefer değil. Geçen sene, DraftKing’den Shalom Meckenzie, koleksiyondan bir NFT almak için Sotheby müzayedesinde 11.8 milyon dolar ödemişti. Aralık ayında, 4156 takma adını taşıyan biri, NFT’sini 10 milyon doların üzerindeki bir fiyata sattığını söyledi.

Şimdiye kadarki en pahalı NFT’lerden bazıları

NFT endüstrisi geçen yıl büyük bir büyüme kaydetti ve bu büyümeyle milyonlarca dolar değerinde NFT işlemleri gerçekleşti.

Beeple’nin Everydays NFT’si, uzaydaki en pahalı takas edilemez token unvanını korumaya devam ediyor. Bahsi geçen NFT, 69 milyon dolarlık rekor bir fiyata satılmıştı ve Beeple’yi yaşayan en pahalı sanat yaratıcılarından biri yaptı. Dijital içerik yaratıcısı, o zamandan beri, büyük gelirler elde ettiği başka satışlar da yaptı.

Bu hafta, AssangeDAO, yaklaşık 54 milyon dolara Pak’ın “Clock” NFT’sini satın alarak rekor kırdı. Bu işlem, NFT’yi sektördeki en pahalılardan biri haline getirdi.

cryptoslate


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin