cryptopia
Cryptopia kullanıcılarına iyi haber! Kripto paraları geri alma süreci başlıyor

Cryptopia kullanıcılarına iyi haber! Kripto paraları geri alma süreci başlıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Eylül ayında, feshedilen kripto para borsası Cryptopia, kayyumu Grant Thompson, kripto borsasında fonları olan kullanıcıların yılsonunda fonlarını geri almalarına izin verileceğini söyledi. Dün, muhasebe firması, kullanıcıların fonlarını geri almaya başlaması için ortam oluşturduğunu açıkladı.

Borsa kapanışından etkilenenlerin nihai tasfiye süreci tamamlanmadan önce fonlarını geri göndermelerine izin vermek için bir talep portalının açık olduğunu söyledi.

Borsanın geçen yılki hack olayı sırasında, tüm kullanıcı hesapları, ERC-20 tokenlerinde 17 milyon dolardan fazlaydı ve siber saldırı neticesinde çalındıktan sonra donduruldu.

Grant Thompson, trafik sorunlarına neden olabilecek çok fazla e-posta nedeniyle kullanıcıların hemen bilgilendirilmeyeceğini açıkladı. Muhasebe firmasına göre kullanıcılar, hafta boyunca toplu olarak bilgilendirecek.

Feshedilen borsanın bilgilendirilmesi gereken yaklaşık 960.000 kadar müşterisi var. Ancak, başarılı bir şekilde kaydolmadan önce, kullanıcıların hesaplarının belirli ayrıntılarını sağlamaları gerekmekte. Borsa platformunun yalnızca doğrulanmış kullanıcılarının hak talebinde bulunmasına izin verildiğinden emin olmak için belirli hesap ayrıntılarını sağlamaları isteniyor. Grant’in daha önce bildirdiği gibi, süreç Yeni Zelanda’daki varlıkların ülkelerine geri gönderilmesine rehberlik eden yasayı sürdürmek için önemlidir.

Bu yılın Nisan ayında, Christchurch’teki Yüksek Mahkeme, feshedilmiş borsa kullanıcılarının Cryptopia hesaplarında tutulan fonlarına hak kazandıklarına karar verdi. Mahkeme bu varlıkları mülk olarak sınıflandırdı.

Cryptopia hissedarları ayrıca fonları geri almak istiyor

Cryptopia tasfiye edildiğinde, yaklaşık 100 milyon ABD doları değerinde kripto para birimine sahipti. Bununla birlikte, talep süreci, kullanıcıların talepte alması muhtemel fon yüzdesini göstermiyor. Kullanıcıların yanı sıra, 90 hissedar, 37 alacaklı ve çok sayıda hesap sahibi de fonlarını şirketin kalan varlıklarından geri almaya çalışıyor.

Geçen yıl yaşanan hack olayının ardından borsada hesabı bulanan borsa kullanıcıları kazandıkları bir dava var. Yasaya göre, fonlarını alacaklılardan önce alacaklar. Hasar portalının kullanıma sunulmasıyla, kullanıcılar fonlarını geri almaya daha da yaklaştı, ancak borsanın tasfiyesinin ardından tüm fonları geri alıp alamayacakları kesin değil.

insidebitcoins


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin