Cryptology Asset Group kripto alanı için dev fon topladı
Cryptology Asset Group kripto alanı için dev fon topladı

Cryptology Asset Group kripto alanı için dev fon topladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Malta merkezli kripto yatırım firması olan Cryptology Asset Group, hisse ihracı yoluyla 32 milyon Euro topladı. Para, kripto ve blok zinciri girişimlerine yatırım yapmak için kullanılacak.

Kurumsal yatırımcılar aldı

Şirket, 15 Nisan’da 128.375 yeni hisseyi başarıyla ihraç ettiğini ve 31.625 hazine hissesini kurumsal yatırımcılara sattığını duyurdu. Cryptology, Börse Düsseldorf, Gettex ve Tradegate dahil olmak üzere birçok Alman borsasında işlem görüyor.

Cryptology şimdi, potansiyel olarak dönüştürülebilir bir senet veya tahvil yapısını ihraç etmeyi içeren daha fazla sermaye artırımı için seçenekleri araştırıyor. Şirket, sürece yardımcı olması için ICF Bank AG’yi işe aldı.

Ek olarak, firma, kurumsal hazinesi için bitcoin gibi “olası kripto varlıklarının satın alınmasını araştırdığını” duyurdu.

Cryptology, Alman finansçı Christian Angermayer’in aile ofisi Apeiron Investment Group tarafından kuruldu.

Cryptology, kısa süre önce İngiliz milyarder Alan Howard ile birlikte Köln merkezli neo-broker Nextmarkets’e 30 milyon Euro’luk bir yatırıma öncülük etti. Firma ayrıca Galaxy Investment Partners CEO’su Mike Novogratz’ı danışman olarak görüyor.

theblockcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin