Cryptoindex 100
Cryptoindex 100

Hangi kripto paraya yatırım yapacağınızdan emin olamıyor musunuz? Cryptoindex 100 imdadınıza koşuyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yapay zeka kripto para sektörüne dahil oluyor, performansı ve potansiyeli en yüksek kripto paralar Cryptoindex 100 ile ayağınıza geliyor.

Kripto para birimlerinin güncel piyasa değeri 200 milyar doların üstünde. Analistlere göre, önümüzdeki yıllarda, kripto para piyasası kapitalizasyonu 10 trilyon dolara ulaşabilir. Bugün, piyasada 2000’den fazla kripto para var. Böyle bir ortamda saklamak için doğru kripto paranın bulunması hayli zordu: Ta ki şu ana dek…

Yapay zeka en iyi kripto paraları bir araya getiriyor

Dünyanın en iyi 100 kripto para biriminin bir yapay zeka analitik anlık görüntüsü olan Cryptoindex 100 ile tanışın. Endeks, yapıya dahil edilen, matematiksel olarak hesaplanmış kripto para ağırlığını temsil eder. En büyük 9 borsa ile entegrasyon, milyonlarca esnaf ve siparişin sürekli takibini mümkün kılar ve bunlar anında Cryptoindex 100’ün değerine yansır.

Konuyla ilgili konuşan Cryptoindex CEO’su VJ Angelo, şu sözleri kullandı:

Kripto piyasası şu anki halinden çok daha profesyonel bir finansal piyasalar aracına geçiş yaptığı için Cryptoindex ve onun ilk ürünü olan Cryptoindex 100, CIX100 ile ilişkili yardımcı programı ile birlikte bu süreçte önemli bir rol oynayabilir. Token ve endeks, piyasanın endeksleri ve araçları kullanması için bir süreç sunacak. Cryptoindex 100, endüstri standardı olma fırsatı yakaladı.

Kripto paralar 500 adet filtreden geçiriliyor

1.800’den fazla coin, 500 adet sabit filtreden geçiriliyor. Veriler; Twitter, GitHub ve diğer kaynaklar gibi çok sayıda kripto para birimi borsası, haber sitesi ve sosyal medyadan toplanıyor. Harmanlanan veriler daha sonra dizinde rafine edilmiş bir coin sıralaması yaratan 200’den fazla faktörü çıkarmak için kullanıyor.

Bu faktörler neticesinde Cryptoindex 100’ü oluşturan ilk 100 para birimi belirleniyor. Dahil olan her bir para için mevcut analitik değer ve mevcut endeks değeri ve içeriği, Cryptoindex platformunun MVP‘sinde halihazırda mevcut.

Cryptoindex 100 gücünü Zorax isimli algoritmadan alıyor

İndeks, “Zorax” özel algoritmasına göre çalışır. Zorax, kripto para piyasasının ilk dönemleri dahil olmak üzere tüm kripto ticaret tarihi konusunda eğitildi. Kendi kendine öğrenme süreci devam ediyor. Zorax, her gün on milyonlarca yeni işlem ve sipariş almayı öğreniyor, kripto para piyasasında mesajlar, haber duyuruları ve olayları analiz ediyor; böylece kripto para piyasasında benzersiz, son derece gelişmiş bir analitik sistem yaratıyor. Cryptoindex 100 endeksinin arkasındaki matematik, whitepaper’da ayrıntılı olarak açıklanıyor.

CIX100 tokeni bir ERC20 standart tokeni olarak faaliyet gösteriyor, yani herhangi bir cüzdanda veya standardı destekleyen herhangi bir borsada saklanabilir.

Token, aşağıdaki gibi çeşitli analizler de dahil olmak üzere sunulan tüm hizmetler için bir ödeme aracı olarak Cryptoindex platformunda kullanılabilir:

  • Mevcut endeks değeri ve yapısı,
  • Çoklu borsalardan gerçek zamanlı veriler,
  • API aracılığıyla çevrimiçi veri akışı hizmetlerine erişim,
  • Tarihsel veriler ve istatistiksel veri kümeleri,
  • Piyasa tahminleri ve genel bakış ve diğer değerli veriler.
Cryptoindex Ekibi
Cryptoindex Ekibi

Her ERC20 tokeni gibi alınabilir, satılabilir, listelenebilir

Platformun dışında, CIX100 Token, diğer herhangi bir ERC20 standart token gibi, açık pazardaki üçüncü taraflara serbestçe aktarılabilir. Kullanıcı tabanını büyütmek ve kullanıcıların beklentilerini karşılamak için kripto para borsası ile ilgili tokenler listelenebilir (gerekli tüm yasal onaylara tabidir).

CIX100 tokeninin satışı 17 Ekim 2018 TSİ 12.00’de başlayacak. Katılımcılar, aşağıda belirtilen çok değerli avantajlara sahip olacak:

  • Cryptoindex platformuna 3 aylık ücretsiz PRO erişimi ve son derece sofistike bir AI tabanlı analitik araç olan Cryptoindex 100.
  • %50 indirim. CIX100 Token ile ödeme yaparken, token sahipleri platformda sunulan tüm hizmetlerin fiyatında %50 indirim alır.
  • Bonus tokenler. Token satışında CIX100 satın alım miktarına ve zamanlamasına bağlı olarak ekstra tokenler size tahsis edilebilir.
  • Bağımsız düzenlenmiş bir fon olan CIX100 Token’inizi sunma becerisi. Yetkili fon, mutlak takdir yetkisiyle, token satış katılımcılarından CIX100 token satın alabilir. İşlemle ilgili tüm bilgiler yetkili fon web sitesinde mevcut.

Token satış süreci ve gereksinimleri ile ilgili detaylı bilgye, şirketin web sitesinden ve whitepaper dokümanından ulaşabilirsiniz.

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin