Crypto.com token (CRO) yükseliş modeli oluşturuyor! Fiyatı ne bekliyor?

Crypto.com token (CRO) yükseliş modeli oluşturuyor! Fiyatı ne bekliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Crypto.com tokeni, yaklaşık on gündür çok önemli bir destek seviyesine yakın işlem görüyor. Bu konsolidasyon, CRO için bir trend değişikliğinin muhtemel olduğunu gösteren bir dipten dönüş modeli oluşturmuş gibi görünüyor.

Crypto.com tokenin gözü yeni zirvelerde

Crypto.com tokeni, 8 Ocak’ta 0.441 dolarlık destek seviyesinden sıçradı ve sonraki dokuz gün içinde iki yeniden test yaptı. Bu gelişme, üçlü dip kurulumuna yol açtı (boğaları destekleyen trendde kaymaya işaret eden bir dip dönüş modeli).

Bu yükseliş görünümü, 0,384 dolardan 0,456 dolara uzanan günlük talep bölgesidir. Yatırımcılar, 0,441 dolarlık destek bariyerine üçüncü dokunuşun büyük bir yükseliş trendini tetiklemesini bekleyebilirler.

Piyasa katılımcıları, CRO’nun 0,441 dolar bariyerini yeniden testinde uzun süreli giriş yapabilir ve 0,512 dolar direnç bariyeri çevresinde kâr elde etmeye çalışabilir.

CRO/USDT 6-hour chart

Ancak crypto.com token fiyatında 0,384 doların üzerinde bir başarısızlık üçlü dip kurulumunu geçersiz kılacaktır.  Böyle bir durumda CRO, 0,384 doların altında altı saatlik bir mum çubuğunda yükseliş görünümünü kaybedecek.

Bu gelişme, daha düşük bir dip yaratarak, oranları ayıların lehine değiştirecek ve potansiyel olarak 0,359 dolara kadar bir düşüşü tetikleyecektir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin