Cryptocom borsasında Amerika’da ilk kaldıraç işlemleri geliyor

Cryptocom borsasında Amerika’da ilk kaldıraç işlemleri geliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasanın önemli borsalardan biri olan Cryptocom, Amerika’da önemli bir başarıya imza attı. Global anlamda milyonlarca yatırımcısı olan kripto para borsası, bir ilk gerçekleştirdi. Amerika’da yaşanan sıkıntılara rağmen düzenleyiciler tarafından borsa vadeli işlemler onayı aldı.

FED’in faiz kararındaki bakışı ve bankaların krizi Amerika’daki süreci belirsizliğe sürüklemişti. Son birkaç gündür yaşanan istikrarsızlık farklı yorumlara neden oldu. Bu kadar sallantı da yaşan bir ekonomik ortamda kripto para borsası önemli sayılacak bir işe imza attı.

Cryptocom, Amerika’da ilk defa kullanılacak olan kaldıraç hizmetini başlatmış olacak. Amerika’da bulunan yatırımcılarda vadeli işlemleri de kullanabilecek.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin