CryptoAds by CFC
CryptoAds by CFC

Dijital reklam alanında devrim yaratan CryptoAds ICO’yu tamamladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Aracıları ortadan kaldırarak reklam sektörüne yeni bir soluk kazandıran CryptoAds ICO’yu tamamladı. Detaylara birlikte göz atalım.

PQ Medya Araştırma Şirketi tarafından belirtilen verilere göre, pazarlama ve reklam endüstrisinin küresel geliri 2018 yılında %5,5 artarak 1,3 trilyon dolara çıkacak. Bu, son 10 yıldaki en yüksek büyüme rakamı. Bununla birlikte, dijital ve alternatif medya, büyümenin büyük bir kısmını oluşturacak. Toplam gelirin 496 milyar doları ya da %38’inden fazlasını…

Kullanıcıların ihtiyaç duydukları ve duymadıklarını seçebildikleri ve reklamcıların yeni iletişim kanallarını kullanarak halka erişebildiği mevcut dijital reklamcılık piyasası, açıkça herkes için çok umut verici ve ilgi çekici. Yakın zamanda ICO’sunu tamamlayan CryptoAds platformu, tüm katılımcıların isteklerini birleştirmeye yardımcı olacak.

Pek çok reklam aracı bu fırsattan yararlanabilecek

Bu platform, pazarlama profesyonellerine çok sayıda platformda çok çeşitli multimedya formatlarına erişim sağlamanın yanı sıra, aracıları baypas etme ve bu platformları doğrudan ödeme olanağı sunarak, uygun ve zamanında dijital reklam kampanyaları başlatma fırsatı sunuyor. CryptoAds’in yardımıyla, reklamverenler yerel videoları, mobil reklamları, video klipleri, 360° videoları ve banner alanlarını paylaşabilir veya dijital reklamları doğrudan bir web sitesine veya bir uygulamaya yerleştirmek için başka yöntemler kullanabilirler. Buna karşılık, CryptoAds Marketplace aracılığıyla kullanıcılar, hangi hedefli reklamları görmek istediklerini bağımsız olarak seçebilir.

Platform, ICO’su sırasında başka birçok umut verici projeyle ortaklık kurdu. Örneğin, NEM ile yakın zamanda bir anlaşma imzalandı.

Şirketlerin gerçek dünyadaki uygulamaların inanılmaz çeşitliliğini yaratmalarını sağlayan ve Blockchain üzerindeki herhangi bir ticari işlemi minimum gelişimle destekleyen bir Blockchain tabanlı bir platformdan söz ediyoruz. CryptoAds, NEM’in Blockchain’ini Ethereum ile paralel olarak kullanacak; ayrıca en umut verici Ethereum alternatiflerinden biri olarak EOS ile entegre olmayı da planlıyor.

EtherZero stratejik ortaklığıyla büyük ses getirdi

Son olarak CryptoAds Marketplace, yeni nesil halka açık Blockchain teknolojisi ile çalışabilen akıllı sözleşmeler geliştirmek için en son teknoloji ürünü bir platform olan EtherZero (ETZ) ile stratejik ortaklık kurduğunu açıkladı. CryptoAds, işlemleri gerçekleştirmek ve işlem geçmişlerini kaydetmek için ETZ’in ortak ağ teknolojisini kullanabilecek. Bu, platformun kullanıcı için yeni bir hizmet hızı ve kalitesine ulaşmasını sağlarken aynı zamanda platformun çalışma kararlılığını, esnekliğini ve ölçeklenebilirliğini sağlıyor.

Kamuoyu satışlarının erken aşamalarında CryptoAds ve Hadeez müşterileri için ilginç bir ürün daha sundular.Müşterilerin tasarruflarını korumak ve bunları kimlik avı, sahtekarlık ve hırsızlıktan korumak için yeni bir donanım cüzdanı. Platformun geliştirdiği küçük cihazlar güvenli bir yerde saklanabiliyor veya taşınabiliyor. Donanım cüzdanı, kullanıcı tarafından düşünülen alfanümerik şifre ile özel bir anahtar kodu ile korunabiliyor.

15 Eylül’de token dağıtımı başlıyor

Platform, 15 Eylül’de token sahiplerine tokenleri dağıtmaya başlayacak. 28 Ağustos’tan itibaren CRAD tokenleri, eşler arası değişim (P2P) teknolojisi kullanılarak token değişimi yapılabildiği Coinplace.pro kripto borsasında satın alınabiliyor.

Sonraki dokuz ayda CryptoAds, CRAD tokenlerini kullanacak ve markalar, dijital reklamverenler, pazarlama uzmanları, blog yayınlayan içerikler ve sıradan çevrimiçi kullanıcılar için ilginç ve güvenli çözümler sunacak bir çevrimiçi işlem platformu sunmayı planlıyor. Bu çevrimiçi platformu kullanarak, herhangi bir aracı olmadan doğrudan pazarlık edebilecek ve ticaret yapabilecekler.

Buna ek olarak CryptoAds, tamamen Blockchain’e aktarılacak olan orijinal CallsFreeCalls (CFC) platformuna da tam olarak entegre olabilecek. CallsFreeCalls, kullanıcıların ücretsiz aramalar yapmasına ve ücretsiz metin mesajları göndermesine izin veren popüler bir VoIP uygulaması. CryptoAds ile entegrasyonundan sonra, uygulama kullanıcıları ve oyuncular, reklam içeriğiyle çalışma karşılığında reklamverenlerin çeşitli tekliflerini kabul edebilecek ve çeşitli hizmetlere, video içeriğine ve oyun içi seçeneklere erişebilecek.

Daha fazla bilgi için platformun web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

CryptoAds

Web Sitesi

FacebookTelegramTwitterMedium

Google Play İndirme Linki

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin