featured

crypto.com’dan Türk kullanıcılarına özel 250 TL hediye…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasanın önde gelen kripto para borsalarından biri olan crypto.com Türk yatırımcıları için müjdeli bir haber paylaştı. 11 Ocak 2023 tarihine kadar sürecek olan kampanyada ilk üye ve işlemlerde toplam 250 lira dağıtılacak.

Merkezi borsalara karşı olan güven azalırken sayılı şirketler arasında kalan crypto.com, daha iyi hizmet vermek için çalışıyor. Kullanıcıların isteklerini dikkate alarak büyümeyi sürdüren bir borsa haline geldi.

Mobil tarafında da iyileştirmeyle beraber en hızlı gelişim gösteren mobil uygulama oldu. Kripto para borsaları arasında bu başarıyı yakalayarak birçok rakibinin önüne geçti. Borsa, 250’den fazla kripto para alım ve satımı destekliyor.

Türkiye için özel kampanya

Türk kullanıcılarını da daima düşünen kripto para borsası, kullanıcılara özel kampanyalarını her gün yeniliyor. Ülkemizde ciddi bir kripto yatırımcı kitlesi var. Bunun farkında olan crypto.com gerekli yatırımlarını yapıyor. Aynı zamanda Türkçe dil desteği ile de kullanabilmeniz mümkün.

Şirket son olarak, Türkiye’ye özel yeni bir kampanyasını duyurdu. Hesap oluşturanlara 50 lira hediye veriyor. Ayrıca hesabınıza para yükleyerek yaptığınız ilk işlem için ekstra 200 lira kazanıyorsunuz. Toplamda borsa, Türk kullanıcılarına 250 lira hediye sağlıyor. Unutmayın bu kampanya 11 Ocak 2023 tarihine kadar geçerli olacak.

Referans Kodu: https://crypto.com/exch/kriptoparahaber

Uygulama Kodu: http://crypto.com/app/kriptoparahaber


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin