Crypto.com, dev bir ortaklığı duyurdu: Futbol kulübü ile anlaştı

Crypto.com, dev bir ortaklığı duyurdu: Futbol kulübü ile anlaştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto dünyası ile reel pazar arasında anlaşmalar hız kesmiyor. Pek çok borsa, proje ve Blockchain sistemi yaptığı anlaşmalarla dikkat çekiyor. Özellikle son zamanlarda spor kulüpleriyle yapılan ortaklıklar ön plana çıkıyor. En son anlaşmayı ise crypto.com yaptı. Kripto para borsası Amerika Birleşik Devletleri’nde bir spor kulübüyle ortaklığını duyurdu.

Son yıllarda yaptığı yatırımlarla dikkatleri üzerine çekmeyi crypto.com, piyasanın önemli borsası haline geldi. Yatırımcıların ilgisini çekebilecek yeniliklere imza atan kripto para borsası, yaptığı reklam çalışmalarıyla kendini daha fazla tanıtmak istiyor. 2016 yılının Haziran ayında ilk olarak faaliyet gösteren basa yaklaşık 6 senelik geçmişe sahip. 10 milyondan fazla kullanıcısı bulunan platformun 3 bin çalışanı var.

Kripto para borsası sadece bir ticari hizmet sunmuyor. Dünya üzerinde gerçekleştirdiği anlaşmalarla birlikte farklı platformlarda da yer alıyor. Singapur merkezli borsa şirketi, birçok ülkede hizmet veriyor. Kripto para borsası Salı günü yaptığı duyuruda ise yeni ve önemli bir anlaşmaya imza attı.

Crypto.com, Angel City ile anlaşmaya vardı

21 Aralık Salı günü crypto.com bir duyuru paylaştı. Paylaşılan duyuruya göre kripto para borsası, Los Angeles futbol kulübüyle anlaştı. Kripto para borsası, profesyonel kadın spor takımı Angel City Futbol Kulübü ile resmen anlaşmış oldu. 

Şirket yapılan anlaşmayla birlikte Amerika Birleşik Devletleri’ndeki marka bilinirliğini genişletmeyi hedefliyor. Bu ortaklık her iki taraf içinde pozitif karşılandı. Crypto.com, daha öncesinde yine ABD içinde basketbol takımlarıyla anlaşmıştı. Ayrıca NHL takımlarıyla da ortaklık yapılmıştı.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin